Scorpion mai Horoscop 2021

Vă veți simți minunat în relația cu partenerul în luna mai. Mergeți împreună afară din oraș în weekend sau răsfățați-vă și petreceți o seară plăcută și relaxantă la spa. Scorpionii singuri se vor bucura să iasă în oraș, deoarece vor fi adorabili și nimeni nu-i va putea refuza, datorită influenței lui Venus.
De asemenea, vă veți descurca foarte bine la serviciu. Ideile apar ușor, iar dumneavoastră veți profita de oportunitate și veți merge înainte, și bineînțeles, totul va fi un succes. Doar fiți atent să nu fiți prea neîndurător și egocentric.

Mai va fi o lună de scădere a anumitor ambiții, iar când vine vorba de a vorbi cu partenerul de cuplu despre viitor, vei simți că acest lucru nu te atrage deloc. Dacă se întâmplă acest lucru, nu inventa scuze ci familiarizează-ți partenerul cu poziția planetelor și impactul acestora asupra comportamentului tău! Influența lui Mercur este incontestabilă și, cel puțin, vei avea o scuză bună. Dar Scorpionul ar trebui totuși să-i arate partenerului că îi pasă de el. Discutarea problemelor serioase poate fi amânată.

Scorpion iunie >>