Capricorn mai Horoscop 2021

În luna mai, Capricornii ar putea să-și atingă obiectivele mai repede. Chiar dacă anul calendaristic este abia la jumătate, ați dori să aveți realizat deja tot ce v-ați stabilit pentru acest an datorită influenței lui Marte. Veți fi dur cu dumneavoastră și cu ceilalți și, dacă cineva vă confruntă, veți avea o ceartă urâtă. Cu toate acestea, veți fi convins că aveți dreptate și nu veți dori să auziți alte opinii.
Singura distragere de la progresul dumneavoastră va fi lipsa de atenție. Datorită excesului de energie, nu veți putea sta deloc și veți trece de la o activitate la alta fără a termina nimic.

Cu influența lui Marte, luna mai se va desfășura în spiritul ordinii și al organizării. Este posibil să simți nevoia să faci ordine în dulap și să arunci hainele vechi, să dai cu aspiratorul și să speli mașina, pe scurt, să pui în ordine fiecare aspect al vieții tale. Vei simți repulsie față de orice dezordine şi cu activităţile tale de curăţenie, vei inspira, de asemenea, oamenii din jurul tău. Probabil ai observat că atunci când funcționează într-un mediu curat, mintea ta este mai limpede.

Capricorn iunie >>