Capricorn mai Horoscop 2024

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Luna mai va scoate la iveală stima de sine și ambițiile puternice ale Capricornilor. Vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus și nimic nu te va împiedica. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, nu-ți va păsa dacă oamenii vorbesc frumos sau nu despre tine, ci vei dori doar să fii subiectul conversațiilor lor. Comportamentul tău egocentric va provoca o ceartă cu prietenul tău apropiat și vei regreta asta mai târziu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această lună este să te închizi în bula ta și să te concentrezi doar pe obiectivele tale. Va fi bine să adaugi niște exerciții fizice în agendă; corpul tău îți va mulțumi mai târziu. 

În luna mai, Capricornii ar putea să-și atingă obiectivele mai repede. Chiar dacă anul calendaristic este abia la jumătate, ați dori să aveți realizat deja tot ce v-ați stabilit pentru acest an datorită influenței lui Marte. Veți fi dur cu dumneavoastră și cu ceilalți și, dacă cineva vă confruntă, veți avea o ceartă urâtă. Cu toate acestea, veți fi convins că aveți dreptate și nu veți dori să auziți alte opinii.
Singura distragere de la progresul dumneavoastră va fi lipsa de atenție. Datorită excesului de energie, nu veți putea sta deloc și veți trece de la o activitate la alta fără a termina nimic.

<< Capricorn aprilie