Săgetător mai Horoscop 2021

În luna mai, Săgetătorii, fiind sub influența lui Jupiter, vor avea așteptări exagerate de la viață. Probabil că veți aștepta o atenție și o grijă maximă de la partener, dar s-ar putea să fiți dezamăgit. Partenerul are încredere în dumneavoastră și știe că nu este nevoie să-și facă griji pentru dumneavoastră, deoarece puteți rezolva totul și singur.
Luna aceasta este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă gândi la obiceiurile proaste și pentru a începe să vă luptați cu ele. Deși la început poate părea ceva ce nu poate fi realizat, cu siguranță vă va face să mergeți înainte pe dumneavoastră și pe acea parte din dumneavoastră care își dorește perfecțiunea.

Cu influența Soarelui în această perioadă, te vei simți foarte optimist. Va exista o energie pozitivă în jurul tău și te vei simți tenace și chiar lacom. Săgetătorul își urmărește cu hotărâre scopul și se pare că nu există nimic care să-i stea în cale. Pentru oamenii născuți sub acest semn de foc, luna mai va fi una dintre cele mai productive luni. Oamenii apropiați vor observa acest lucru rapid și s-ar putea chiar să-ți urmeze exemplul. Acest lucru ar putea fi măgulitor pentru tine, cu toate acestea, încearcă să eviți comportamentul arogant. I-ar putea speria chiar și pe cei mai loiali tovarăși.

Săgetător iunie >>