Săgetător mai Horoscop 2024

intenționat, energic și plin de dorință și efort

Luna mai va fi o lună a dezvoltării personale pentru tine. Săgetătorii își vor ascuți toate simțurile, ceea ce îi va ajuta să se orienteze în toate aspectele vieții lor, mai ales în relații. Vei fi deschis la informații și experiențe noi. Cu toate acestea, este posibil să pari un pic prea sensibil în anumite situații, ceea ce ar putea să îți îndepărteze partenerul. Cea mai bună alegere pentru tine este să dai frâu liber emoțiilor și să le observi cu atenție, iar apoi să tragi o concluzie. Acest lucru te poate ajuta să progresezi în viață. În această perioadă, îți vei organiza prioritățile și obiectivele și le vei respecta.

În luna mai, Săgetătorii, fiind sub influența lui Jupiter, vor avea așteptări exagerate de la viață. Probabil că veți aștepta o atenție și o grijă maximă de la partener, dar s-ar putea să fiți dezamăgit. Partenerul are încredere în dumneavoastră și știe că nu este nevoie să-și facă griji pentru dumneavoastră, deoarece puteți rezolva totul și singur.
Luna aceasta este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă gândi la obiceiurile proaste și pentru a începe să vă luptați cu ele. Deși la început poate părea ceva ce nu poate fi realizat, cu siguranță vă va face să mergeți înainte pe dumneavoastră și pe acea parte din dumneavoastră care își dorește perfecțiunea.

Săgetător iunie >>