Scorpion aprilie Horoscop 2022

Scorpionii vor fi neliniștiți și proactivi în luna aprilie. În anumite privințe, veți fi predispus la gelozie, ceea ce duce la un comportament răzbunător pe măsură ce Marte vă va influența. Nu vă veți simți chiar bine, așa că gândiți-vă profund la acțiunile întreprinse și la ceea ce le provoacă.
Deoarece reacțiile dumneavoastră la orice schimbare nu vor fi foarte pozitive, cel mai bun lucru de făcut este să le evitați. Încercați să faceți un sport, de exemplu. Este o modalitate excelentă de a folosi excesul de energie.

Energia acestei luni te va face interesat de multe lucruri, indiferent dacă este vorba de prepararea unei supe de legume sau de fizica cuantică. Cu toate acestea, ține minte că nu contează în ce domeniu te perfecționezi ci important este ca acest lucru să te împlinească. Scorpionul va tinde, de asemenea, să încerce lucruri noi în relațiile sale, astfel încât diverse călătorii sunt o idee bună, precum și experimentarea unor lucruri noi în pat cu partenerul de viață. Aprilie îți va oferi o mulțime de experiențe diferite și vei descoperi ceea ce îți place cu adevărat să faci.

<< Scorpion martie