Vărsător mai Horoscop 2024

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

Luna mai va stârni unele sentimente contradictorii în Vărsător. Vei ajunge la o răscruce de drumuri în viața ta privată și nu vei știi încotro s-o apuci. Viața sentimentală te va tulbura cel mai mult. Vei începe să te întrebi dacă partenerul tău este cel potrivit, iar amintirile vechii tale iubiri vor începe să apară și vei începe să îi compari pe cei doi. Ar trebui să încerci să găsești un echilibru interior și să te deconectezi pentru o vreme. O plimbare în pădure, aerul curat și puțină mișcare îți vor face bine. De asemenea, te vei simți reîncărcat atunci când vei fi cu alte persoane, așa că invită-ți unul dintre prieteni la un pahar de vin și simțiți-vă bine împreună. 

În această lună, este posibil să aveți parte de un pic de haos în relațiile dumneavoastră. Vă adorați partenerul, dar aveți deseori tendința să vă gândiți la ultima relație și la ce ați greșit. Relația cu fostul nu este cea mai bună și ați vrea să schimbați asta.
Veți avea o percepție solidă a fazelor lunii. Vă va afecta starea de spirit, angajamentul de la muncă, și sănătatea. Veți fi deosebit de predispus la dureri articulare, iar pielea dumneavoastră va fi sensibilă de asemenea. Prin urmare, nu ezitați să investiți în loțiuni corporale calitative și vitamine.

Vărsător iunie >>