Leu aprilie Horoscop 2022

Luna aprilie va fi o lună de independență și schimbare pentru Lei. Fie că este vorba de o schimbare în comportamentul dvs., în stilul de viață, la locul de muncă sau o schimbare a înfățișării, te vei bucura din plin. Cu toate acestea, va aduce și unele lucruri negative. Veți dori să scăpați de obligațiile dvs. actuale și să vă bucurați de libertate. S-ar putea să regretați astfel de schimbări mai târziu.
Dacă sunteți atras de științele alternative, luna aceasta este un moment excelent pentru a le aprofunda deoarece horoscopul arată că veți fi luminat de un talent excepțional, care poate să nu dureze mult.

În această perioadă, ferește-te de izbucniri emoționale exagerate. Ești sub o presiune imensă la locul de muncă şi ai tendinţa de a da frâu liber nemulțumirii tale peste tot în jur. Pare că leii doresc în mod intenționat să intre în tot felul de conflicte, astfel încât comportamentul lor ar putea deveni chiar puțin prea arogant. Dacă trebuie să te calmezi, concentrează-te asupra corpului tău. Începe să consumi alimente mai puțin procesate și suplimente alimentare cu minerale esențiale: de exemplu magneziul este foarte bun pentru stările de nervozitate. Și nu în ultimul rând, nu uita să faci suficientă mișcare. Cu ajutorul ei, vei reuși să treci mult mai ușor peste această perioadă a lunii aprilie.

<< Leu martie