Leu aprilie Horoscop 2024

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

Luna aprilie trezește în Leu energia sexuală și pofta de mâncare. Toate subiectele care au fost tabu pentru tine se vor deschide acum și vei începe să descoperi noi domenii ale sexualității. Planifică-ți un weekend întreg alături de partener doar pentru tine, astfel încât să te poți bucura de momente intime fără să vă tulburați liniștea interioară. Cu toate acestea, dorința ta de sex va fi atât de puternică încât îți va plăcea ideea de libertate completă, care ar putea mai târziu să scape de sub control și să se întoarcă asupra ta. Nu vă lăsați păcăliți de momentul acestei euforii, astfel încât să nu pierdeți ceea ce contează cu adevărat.

Luna aprilie va fi o lună de independență și schimbare pentru Lei. Fie că este vorba de o schimbare în comportamentul dvs., în stilul de viață, la locul de muncă sau o schimbare a înfățișării, te vei bucura din plin. Cu toate acestea, va aduce și unele lucruri negative. Veți dori să scăpați de obligațiile dvs. actuale și să vă bucurați de libertate. S-ar putea să regretați astfel de schimbări mai târziu.
Dacă sunteți atras de științele alternative, luna aceasta este un moment excelent pentru a le aprofunda deoarece horoscopul arată că veți fi luminat de un talent excepțional, care poate să nu dureze mult.

Leu mai >>