Săgetător Horoscop 2020

Horoscopul anului 2020 pentru fiecare Săgetător va fi o reflectare a naturii lor active si independente. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Jupiter, sunt de regula considerate pacifiste si optimiste. Ei cred ca viitorul le poate aduce doar succes. De aceea, dezamagirile ii pot soca atat de tare incat incep sa fie rautaciosi si foarte impulsivi, ceea ce de regula conduce la si mai multe greseli.

Practic fiecare Săgetător va avea trairi inconstante la inceputul anului 2020, ceea ce se va reflecta in relatiile cu partenerii lor. Tinzi sa-ti urmezi mai degraba inima decat mintea, deci nu vei fi strain de multe intalniri diferite si despartiri amare. Incearca sa-ti infranezi un pic pornirile in aceasta perioada, pentru a nu regreta mai tarziu unele decizii pripite. Nu te poti rani doar pe tine, dar si pe oamenii din jurul tau.

Daca esti obosit de schimbarile comportamentale rapide prin care treci, vei primi cu siguranta primavara cu bratele deschise. Horoscopul iti va aduce in cale atat de multe experiente si activitati diferite, incat nu-ti va mai ramane timp pentru a te prosti. Săgetătorul isi va folosi stilul de viata activ pentru a dezvolta relatii cu familia si prietenii. Sunt ideale calatoriile diverse pentru experiente culturale si in natura, indiferent ca sunt facute cu masina, pe bicicleta, sau pe jos.

Lunile de vara iti vor aduce o multitudine de intrebari legate de viitor, in special cu privire la cariera. Chiar daca nu esti obisnuit cu planificarea si preferi sa traiesti clipa, acum este momentul sa-ti regandesti pozitia si sa-ti clarifici planurile si obiectivele pentru urmatorii ani. Daca locul de munca actual nu ti se potriveste, horoscopul te sfatuieste sa incepi sa-ti cauti o alta pozitie, care te va face mai fericit.

Din toamna si pana la sfarsitul anului 2020, Săgetătorul poate privi inainte catre o multitudine de oportunitati in cariera. Daca ai asteptat o perioada lunga de timp pentru a lucra undeva in strainatate, este foarte posibil ca stelele sa te asculte. Cu toate acestea, nu te lasa luat de val doar pentru munca si fa-ti timp si pentru familie si partener. Daca crezi ca ai prea multe pe cap, incearca sa le implici in unele dintre activitatile tale, cum ar fi sportul.