Martie Horoscop 2020

Este o lună la limită, între iarnă și primăvară, când așteptăm o schimbare pozitivă și să putem să ne luăm rămas bun de la zilele friguroase. Așa e luna Martie. Pentru mulți e o lună dificilă, dar pentru alții este o lună care poate aduce numai bine.

Din cauza energiei lui Mercur, vom avea tendința de a acționa impulsiv în luna martie, prin urmare, înainte de a lua orice decizie ar trebui să ne gândim de două ori dacă aceasta se menține în limite rezonabile. Dorința de a deține bunuri materiale va fi acum mai puternică ca niciodată și vom avea tendința de a cumpăra televizoare noi, mașini, computere și chiar proprietăți imobiliare.Vom avea senzația că nimic nu poate merge prost, dar grijă mare: cheltuielile excesive s-ar putea întoarce împotriva noastră sub forma unor datorii prea mari.

Horoscopul pe Martie 2020 spune că în ceea ce privește instabilitatea acestei luni, nu va fi momentul ideal pentru oameni să își evalueze sentimentele. Îți va fi mai bine dacă petreci timp liber în compania celor dragi. Martie nu este luna ideală pentru meditație și gânduri.

Aprilie Horoscop 2020 >>