Vărsător martie Horoscop 2024

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

Luna martie va fi o perioadă liniștită, plină de dobândirea de noi cunoștințe pentru Vărsători. Nu te aștepta la mari realizări sportive în această lună pentru că vei fi obosit și s-ar putea să te confrunți cu unele dureri musculare. Cu toate acestea, mintea ta nu se va odihni, așa că vei putea folosi această perioadă calmă pentru a-ți pune ordine în gânduri. De asemenea, te poți apuca să înveți ceva complet nou care a fost întotdeauna o mare provocare pentru tine. În plus, mintea ta va fi deschisă și către lumea spirituală, așa că fă-ți timp pentru meditație și încearcă să te concentrezi în principal asupra problemelor tale pe termen lung; acum ai o mare șansă să le rezolvi definitiv. 

Vărsătorii vor fi foarte curioși, datorită influenței lui Mercur. Chiar dacă nu veți avea mult exces de energie în luna martie, creierul dumneavoastră va fi ca un burete și va absorbi practic orice veți citi, auzi sau viziona. Apucați-vă de ceva ce v-ați dorit întotdeauna să învățați, dar nu ați avut niciodată suficient timp.
Pe lângă intelectul dumneavoastră, această planetă va afecta și relațiile de familie, în special între frați. Permiteți-vă să vă luați o zi liberă, să petreceți ziua doar voi și să vă amintiți de vremurile vechi. Va fi ceva grozav pentru toți cu siguranță.

Vărsător aprilie >>