Leu Horoscop 2020

Horoscopul anului 2020 pentru Leu se va concentra asupra serviciului. Persoanele nascute sub acest semn de foc, avand deci ca stea dominanta chiar Soarele, sunt foarte perseverente si insistente, deci nu exista nici o provocare in cariera care sa-i sperie. Au o energie creativa puternica, pe care o folosesc adesea pentru a deveni centrul atentiei. Le place deasemenea cand lucrurile se fac asa cum vor ei, deci au tendinta de a face pe sefii, ceeea ce nu este intotdeauna bine primit de catre ceilalti.

La inceputul anului 2020, Leii vor intampina probleme in zonele pentru care nu si-au facut o planificare anterioara suficienta. De data aceasta, vei fi prevazator si diplomat si te vei gandi la ce ai de facut din timp, atat in ceea ce priveste relatiile, cat si in privinta serviciului. Nu-ti fie teama sa-ti rogi unul dintre prieteni sa te ajute cu planificarea, si retine ca nu poti obtine nimic imediat.

In primavara, horoscopul tau va fi orientat asupra carierei. Vei fi asaltat de oferte de munca din toate directiile si unele dintre ele vor necesita sa calatoresti peste hotare. In aceste cazuri va trebui sa te gandesti daca oportunitatea respectiva merita efortul. Ca leu, preferi rolul de lider, deci nu vei fi implinit ca muncitor de rand. Daca ai o idee de afaceri in minte, atunci a sosit momentul ideal pentru a o transpune in realitate.

Situatia ta financiara este posibil sa fie in pericol la jumatatea anului 2020, ceea ce poate duce la depresie sau anxietate. Tine minte, daca ai putut ajunge intr-o astfel de situatie, vei gasi si o cale de iesire. Este important sa nu intri in panica si sa nu-ti pui situatia financiara in mainile altei persoane. Este posibil ca persoana sa aibe in vedere cele mai bune interese pentru tine, si situatia ta se poate inrautati chiar mai mult.

Din toamna si pana la sfarsitul anului, horoscopul tau favorizeaza in sfarsit relatiile. La serviciu, Leii pot privi inainte catre linistea bine meritata, deci va ramane timp din plin pentru vizite de familie sau calatorii. Relatiile pe termen lung vor fi foarte puternice, deci chiar daca un obstacol iti va aparea in cale, vei trece cu usurinta peste el si vei merge mai departe. Te poti intari prin activitati sportive, precum badminton sau tenis de masa.