Vărsător Horoscop 2018

Fiind dominată de Uranus, horoscopul va fi unul pozitiv pentru Vărsători, mai ales în mijlocul anului. Cei născuți sub această zodie sunt intelectuali și au mereu idei inovatoare. De aceea pot face față problemelor cu brio. În acest an, te poți aștepta la succese în carieră, nu doar datorită personalității. Când vine vorba de relații, situația va fi stabilă și nu te așteaptă nicio surpriză majoră.

Pentru Vărsători, începutul anului vă va aduce o încetineală în ambiții. Te vei concentra pe relații, nu pe carieră. Totuși, vei avea tendința de a te izola de cei din jur. Te simți în largul tău când ești singur.

Conform horoscopului, situația se va schimba în Martie. Datorită influenței lui Mercur din Pești, Vărsătorii se pot aștepta la energii pozitive noi. Vei comunica foarte eficient și vei ajunge la concluzii cu partenera repede și ușor. Mintea ta va putea procesa multă energie. Vei profita din plin de această perioadă, fiind vorba de carieră, unde poți face câteva cunoștințe importante dar și în viața privată.

Lunile de vară vor fi pline de succes. Te vei descurca de minune la lucru, deci trebuie doar să continui ritmul impus, asemeni în viața privată. Horoscpul spune că în această perioadă călduroasă se vor simți cel mai bine Vărsătorii fără cuplu deoarece îi așteaptă un potențial partener. Vei simți o conexiune puternică între tine și persoana pe care o vei întâkni. Vei avea parte de compasiune reciprocă, deci e posibil să formezi o relație nouă și puternică.

Toamna va fi cu un ton serios pentru Vărsători. A trecut pasiunea de la început, dar asta nu înseamnă că sentimentele au scăzut - chiar invers. Ați devenit parteneri egali și serioși. Această perioadă este bună pentru relațiile serioase, care vor avea parte de stabilitate și armonie. Situația în carieră e banală chiar. Ai avut deja oportunități, deci dacă le-ai irosit, nu mai ai ce să faci acum.

Conform horoscopului, sfârșitul lui 2018 îți va aduce o energie mentală enormă datorită influenței lui Mercur în Scorpion. Poți procesa o cantitate mare de informații cu ușurință. Totuși, nu poți profita maxim de asta la locul de muncă. Ar trebui să te concentrezi la studiat și să te pregătești pentru viitor. Nu știi niciodată ce informație te poate ajuta. Gândește-te la sănătatea ta și nu subestima prevenirea în anotimpul rece.