Taur Horoscop 2023

În 2023, Taur va pune accent în principal pe bani și experiențe noi. Punctul lor forte va fi perseverența și ambiția și, prin urmare, horoscopul 2023 îți recomandă să mergi direct pentru obiectivele tale și să nu lași opiniile altora să te deranjeze. Cu toate acestea, deoarece reprezentanții acestui semn de pământ sunt predispuși la materialism, în goana după bani, ei pot ajunge cu ușurință în situații în care pot părea strâmți. Acest lucru nu va merge pentru relații și puteți aștepta cu nerăbdare experiențe foarte puternice și emoționale în această privință.

Vei intra în noul an plin de vervă și motivație. Nevoia puternică de a planifica lucrurile în detaliu cu mult timp înainte vă va împinge înainte. Cu siguranță nu îți va lipsi o viziune clară asupra carierei tale și dorința de a face maximul pentru asta - fie că trebuie să participi la seminarii speciale sau să studiezi din greu noaptea.

Lunile de primăvară vor trezi dorința de a călători și de a cunoaște noi culturi. Planul tău de a conecta experiențele de călătorie cu a face bani se va dovedi bine. Prietenii tăi te vor sprijini, sau chiar vor cădea pentru planul tău, și vor veni cu tine. În această perioada vei avea un apetit mare așa că monitorizează-ți greutatea și nu uita sa faci mișcare.

Datorită poziției lui Venus, simțurile tale se vor intensifica, mai ales primăvara, și vei experimenta de două ori mai mult absolut orice ține de relațiile de dragoste. Poți aștepta cu nerăbdare conversații profunde cu partenerul tău, iar momentele frumoase petrecute împreuna te așteaptă. Cu toate acestea, în acest moment, veți avea așteptări mari de la dumneavoastră și partenerul dvs., ceea ce poate provoca neînțelegeri și certuri, care vor fi însoțite de emoții foarte puternice. Dacă nu ai un partener permanent, poate că în acest moment, sufletul tău pereche te așteaptă după colț.

În toamnă, vei obosi și te vei distanța de ceilalți. Imersiunea în citirea cărților despre autodezvoltare va fi o soluție bună pentru această perioadă calmă. Acest lucru se datorează faptului că anumite schimbări în mentalitatea ta actuală vor începe. De asemenea, puteți exploata această perioadă pentru aranja lucrurile vechi și puteți să creați spațiu în dulap pentru altele noi.

Iarna, vei fi copleșită de responsabilitățile care s-au acumulat în timpul anului și te vor face să te simți frustrat. Dar nu te lăsa copleșit de acestea; lumea nu se va destrăma dacă nu termini ceva. Fă tot posibilul, dar nu exagera. Mai bine vă bucurați de compania prietenilor și a familiei și vă relaxați.