Horoscop 2023

În anul următor 2023, puteți aștepta cu nerăbdare o mulțime de energie și putere care vă vor ajuta cu schimbările mult așteptate din viața personală și profesională. Datorită motivației pe care o dețineți cu desăvârșire, veți merge în mod constant înainte.

Te poți aștepta ca intrarea în noul an să fie cu adevărat un mod de schimbare pentru tine. Poziția lui Jupiter în Berbec îți va întări potențialul și ambiția și vei putea să-ți atingi obiectivele. Se aplică în special semnelor de foc.

În prima jumătate a anului 2023, Gemenii, Balanța și Vărsătorul, în special, ar trebui să fie precauți, deoarece pot arăta unele tendințe autoritare și neîncredere în opiniile altora. Acest lucru ar putea duce la confruntarea cu cei dragi sau cu colegii de la locul de muncă, pe care ar putea să o regrete mai târziu. Cu toate acestea, a nu avea încredere în ceilalți nu înseamnă neapărat un lucru greșit și ar putea, de asemenea, să vă întărească simțul responsabilității, care poate fi destul de benefic până la urmă.

În ceea ce privește cariera, 2023 va fi un an minunat! Mai ales pentru semnele de pământ a căror ambiție deja puternică și dorință de securitate financiară se vor intensifica. După cum sugerează poziția lui Uranus, vei fi foarte creativ și plin de idei proaspete. Uneori va fi chiar greu de crezut.

În a doua jumătate a anului, mulți dintre noi pot avea remușcări. În această perioadă, nu veți tolera niciun fel de manipulare sau persuasiune. În aceste cazuri, în special semnele de foc pot simți resentimente puternice și pot fi predispuse la agresiune. Semnele de apă se pot simți foarte vulnerabile, astfel încât se vor simți mai în siguranță în spatele scutului lor de protecție.

Marte in Sagetator, la sfarsitul anului, îți va readuce energia în viața ta. Vei tânji după călătorii, veți dori să faceți sport și să întâlniți oameni noi, printre care s-ar putea să-ți găsești sufletul pereche.