Rac Horoscop 2020

Horoscopul anului 2020 pentru Rac va semana un pic cu un rolelr coaster. Persoanele nascute sub acest semn al apei dominat de Luna sunt cu adevarat foarte sensibile, deci vor resimti totul foarte intens. Familia este foarte importanta pentru ei si prezenta familiei ii face sa se simta cel mai bine. Incearca sa-i ajute pe cei iubiti de fiecare data cand pot, dar uneori, actiunile lor pot fi chair nemiloase.

De-a lungul anului 2020, Racii vor simti influenta lui Saturn, care din pacate va fi mai mult negativa in primele luni. Te va face sa simti ca nimic de ceea ce faci nu are nici un sens, deci poti sa cazi cu usurinta prada depresiei. Incearca sa gasesti activitati care sa te mentina bine dispus si distras. Horoscopul te sfatuieste sa-ti alegi diverse tipuri de exercitii, cum ar fi yoga, ridicarea de greutati sau exercitii calistenice.

De la inceputul lunii Martie, dispozitia ta incepe sa fie mai buna si, ca Rac, ar fi cel mai bine pentru tine sa folosesti acesti timp pentru a-ti intari legaturile cu familia si cu partenerul. Se incalzeste afara, asa ca scoate-ti bicicleta sau urca in masina pentru a merge intr-o calatorie impreuna. Nu te asteapta neplaceri la serviciu, deci te poti relaxa si bucura de momentele pe care le petreci impreuna cu cei dragi.

Pe parcursul verii, Racii vor cauta companie, deci isi vor petrece cea mai mare parte a timpului cu prietenii lor. Cu toate acestea, conform horoscopului, se pare ca si dragostea pluteste in aer. Poate ca vei avea in sfarsit curajul sa-ti exprimi sentimentele, chiar si cu pretul ca ele sa nu-ti fie intoarse. In privinta relatiilor, sexualitatea si pasiunea se trezesc acum, deci vei fi mai atras mai mult decat inainte de jumatatea ta draga. Nu-ti fie teama sa renunti la stereotipuri, pentru a te bucura de o vancanta romantica in doi.

Ultimele luni ale acestui an te vor atrage in valtoarea serviciului, pentru care nu ai acordat foarte multa atentie de-a lungul anului 2020. Capacitatea ta mentala ajunge acum la cote maxime, si datorita acestui lucru, poti munci, poti rezolva probleme si poti extrage noi informatii aproape fara efort. Cu toate acestea, nu exagera cu orele suplimentare si schimburi in plus, mai ales daca asta inseamna sa-ti neglijezi familia. Va va parea rau pentru asta, atat tie, cat si celor dragi.