Rac Horoscop 2018

Cei născuți sub această zodie emoțională dominată de Lună se pot aștepta la un an plin de experiențe minunate. Horoscopul pe 2018 prezice că cei născuți sub această zodie vor avea parte de succese în carieră, precum și în viața privată. Cu toate acestea, vei reuși să îți îndeplinești visele. E posibil să ai unele probleme, dar răsplata pentru așteptare va fi pe măsură. Mai mult decât atât, experiențele vor fi de neprețuit.

Conform horoscopului, începutul lui 2018 va aduce armonie în relații. Datorită influenței pozitive a lui Venus, mintea ta va fi deschisă, deci te vei înțelege bine cu alții și vei putea construi relații noi cu ușurință. Totuși, când vine vorba de viața privată, te vei lăsa condus de sentimente. Raționalitatea va fi pe locul doi, vei fi foarte vulnerabil în aceste momente, deci e bine să ai grijă cui te destăinui.

Mercur care va fi în Berbec în primăvara lui 2018 promite asistență în carieră Racilor. Datorită influenței sale, vei fi capabil de a lua decizii rapid, deci nu vei aveea probleme să rezolvi orice fel de problemă. Pe lângă asta, când vine vorba de comunicare, vei fi foarte încrezător, energetic și convingător. Acum e momentul potrivit să investești timp în muncă și să faci ce poți, nu trebuie să te temi să îi ceri superiorului tău o mărire de salariu.

Conform horoscopului, lunile de vară vor fi concentrate în relații. Totuși, vei avea parte și de noi aventuri. Trebuie să fii cu lumea potrivită și nu trebuie să te temi să mergi în excursie. Vei descoperi că nu te sperie necunoscutul ca în trecut. Mai mult, vei câștiga multă experiență și încredere de sine. Pentru potențialii parteneri, Racii vor fi mult mai atrăgători.

Odată cu începutul toamnei în 2018, va începe o perioadă propice pentru carieră. Mercur va intra în Capricorn, deci nu vei duce lipsă de motivație. Vei avea un bun control de sine, lucru util în relaționarea cu oamenii. Totuși, trebuie să ai grijă la sănătate în această perioadă deoarece poți avea răni minore.

Când vine vorba despre viața personală, vei aprecia din plin prietenii și familia. Te vei strădui să păstrezi armonia în relații. Acesta e o parte din motivul pentru care relațiile pe termen lung a Racilor în acest an vor prospera la finele anului. Totuși, ai grijă să nu devii dependent de cei dragi, acest lucru te-ar putea afecta emoțional.