Pești Horoscop 2020

Pentru Pești, Horoscopul anului 2020 va oferi multe oportunitati care-ti vor imbunatati considerabil intuitia. Persoanele nascute sub acest semn de apa, guvernat de Jupiter si Neptun, sunt de regula destul de indecise, chiar si in legatura cu lucruri marunte. Ca urmare, anul 2020 poate reprezenta o perioada importanta pentru ei, pentru ca vor avea posibilitatea sa lucreze din greu pentru imbunatatirea acestei slabiciuni.

Din Ianuarie pana in Martie, Peștii se vor bucura de un val semnificativ de creativitate adus de Neptun in Vărsător. Poate fi folositor nu doar cand desfasoara activitati de placere si pentru intretinerea casei, dar si la serviciu. In particular, te vei descurca foarte bine la lucrul in echipa, unde va fi apreciata gandirea ta practica. Relatiile romantice vor fi in general linistite si stabile in aceasta perioada a anului.

Odata cu venirea primaverii, va trebui sa parasesti lumea fantastica si sa revii la realitate. Horoscopul iti poate aduce-n cale unele probleme financiare neasteptate, care vor necesita sa lucrezi din greu si poate chiar peste program. Rasplata perfecta pentru tine acum va fi reprezentata de relatii armonioase, in special cu familia si prietenii. In privinta iubirii, Peștii pot intampina mici schimbari cauzate de pozitia lui Uranus in Taur. Cu toate acestea, nu exista nici o problema care sa nu poata fi rezolvata prin comunicare deschisa si sincera.

Vara anului 2020 nu va reprezenta cea mai fericita perioada pentru Pești. Din cauza influentei lui Saturn in Pești, vei fi extrem de sensibil, asa ca si cea mai mica problema va fi suficienta pentru a te darama, ca pe un castel de carti de joc. Trebuie cel putin sa-ti mentii dispozitia ceva mai echilibrata atunci cand te concentrezi pe activitati fizice variate, in special alergatul sau mersul pe jos. Incearca sa-ti implici si partenerul in aceste activitati, poate prin organizarea unei vacante active pentru doi.

Over the last few months of this year, your horoscope will probably bring you several job opportunities. If you feel that your career should take a different direction, you could really turn the situation around. Into the life of singles, stars will probably bring an interesting individual who will definitely catch their eye. When you show them your true self, it is quite possible for this short-term acquaintance to turn into a serious relationship.
Pe parcursul acestor ultime cateva luni ale anului, horoscopul iti va aduce probabil cateva oportunitati de angajare. Daca simti ca ar trebui sa ai o schimbare in cariera, chiar poti schimba lucrurile. In viata celor singuri, stelele vor aduce probabil o persoana care sa le atraga cu siguranta privirea. Cand le arati cine esti cu adevarat, este foarte posibil ca aceasta cunostinta pe termen scurt sa se transforme intr-o relatie serioasa.