Gemeni Horoscop 2020

Pentru Gemeni, Horoscopul anului 2020 va aduce multe oportunitati neasteptate. Vei aprecia acestu lucru, pentru ca esti deschis la fiecare experienta noua, ca si celelalte semne de aer. Slabiciunea ta in acest an ar putea fi ca esti usor de distras. Din aceasta cauza, nu poti ramane la un singur gand, si adesea nu duci lucrurile la capat. Acest lucru te-ar putea impiedica sa ai succes in cariera.

Inceputul anului 2020 va fi dedicat probabil intaririi relatiilor, in special a prieteniilor. Este deasemenea un moment ideal pentru a te gandi la viata ta amoroasa. Daca te-ai distrat flirtand si implicandu-te in relatii pe termen scurt, s-ar putea sa-ti doresti sa regandesti situatia. Daca esti intr-o relatie pe termen lung, atunci vei simti cu siguranta nevoia de a-ti planifica viitorul.

Pe parcursul lunilor de primavara, Gemenii vor avea multe motive pentru a fi fericiti. Apar oportunitati pentru noi activitati la tot pasul, de care te vei bucura cu placere. S-ar putea chiar sa ai sansa de a lucra in strainatate. Cu toate acestea, gandeste-te la aceasta oferta - pana la urma, ar trebui sa renunti la intreaga ta viata cosntruita de-a lungul anilor.

Vara anului 2020 va fi favorabila schimbarilor in cariera. Daca te-ai gandit mult timp la un plan de afaceri interesant, horoscopul te sfatuieste sa incepi sa faci ceva, imediat in Iunie, pentru ca stelele vor fi de partea ta. Cu toate acestea, nu te grabi la nimic fara a te gandi la situatia ta financiara. Cu siguranta nu-ti doresti sa dai peste belele.

Pe parcursul toamnei si al iernii, Gemenii se vor relaxa in cea mai mare parte a timpului. Ai in spate un an incarcat si gandul de a petrece ziua in pat, ascuns de lumea exterioara, te face fericit. Tine minte ca nu este nevoie sa-ti faci griji pentur lenea ta - nu vei rata nimic. Daca simti nevoia de companie, ar trebui sa-ti vezi mai degraba familia. Nu au prea auzit de tine peste an, deci prezenta ta le va face cu siguranta placere.

Mai mult, horoscopul sugereaza cu Gemenii isi vor curata prieteniile. In final, vor stabili cine nu le merita increderea si vor mentine legatura doar cu aceea care se dovedesc a fi adevarati prieteni.