Gemeni Horoscop 2018

Față de anul trecut în care ai avut parte de pace, energie pozitivă și multe împliniri, horoscopul pentru 2018 pentru Gemeni va fo mai agitat, mai ales în mijlocul anului. Cei născuți sub această zodie dominat de Mercus sunt foarte inteligenți și sensibili. Poți folosi aceste trăsături, de exemplu, când rezolvi probleme sau depășești obstacolele.

Chiar la începutul anului, pot apărea unele probleme în relații, datorită impactului lui Venus din Capricorn. Gemenii vor încerca să își nege de-a dreptul emoțiile. Orice expresie de afecțiune sau sentimente ți se vor părea ciudate, percepția asupra lumii va fi una foarte realistă. Cu toate acestea, în unele situații extreme, dorința de a lupta pentru ceea ce crezi îți poate crea probleme. Ai grijă să nu exagerezi.

Chiar dacă nu ești satisfăcut în viața privată, această perioadă poate fi utilizată pentru concentrarea asupra carierei. Nu te va putea distrage nimic de la asta. Ritmul impus de tine va dura pe toată perioada din 2018, deci nimic nu va sta în calea succesului tău. E posibil să fii tentat de călătorii și aventură, dar încearcă să reziști tentațiilor pentru puțin timp.

Conform horoscopului, Gemenii vor fi mereu cu probleme în mijlocul anului. Poți întâlni lume nouă și asta te poate afecta negativ. Indiferent dacă este sufletul tău pereche, un nou prieten sau o cunoștință de la locul de muncă. Vă veți înțelege imediat. Nu e de mirare, deoarece Mercur din Leu te va influența pozitiv în relații pe toată durata verii. Datorită încrederii nou dobândite, vei avea succes și la locul de muncă. Acum este timpul să faci schimbări dacă dorești. Probabil nu vei ști cu ce să începi, dar dacă reușești să îți eficientizezi timpul, îți vei atinge țelul.

Odată cu scurtarea zilelor, Gemenii vor începe să se calmeze din nou. După o perioadă cu succese pe plan profesional, acum poți să te concentrezi mai mult pe relații. Ai grijă de persoana iubită. Trebuie doar să dai dovadă de inițiativă și să te revanșezi pentru tot timpul petrecut la locul de muncă. Vei găsi armonia din nou. Relațiile noi vor înflori și ele.

Horoscopul promite un sfârșit de an în armonie pentru Gemeni. Dacă nu știi ce să faci cu timpul liber, petrece-l cu prietenii. Te vei simți bine în preajma lor. Te vei relaxa pentru a uita de muncă și în ziua următoare, vei fi încărcat cu energie, pregătit să faci față provocărilor. Ai grijă de sănătatea ta și îmbracă-te gros.