Berbec Horoscop 2018

Anul acesta, cei născuți sub această zodie focoasă dominată de Marte vor avea multă energie, pe care o pot folosi cel mai bine în carieră. Cu toate acestea, nu vei duce lipsă de ea nici în relații. Datorită diligenței și persevernței tale, trăsături tipice pentru Berbeci, îți vei putea atinge țelurile. Nu doar datorită trăsăturilor tale personale, ci și datorită poziției planetelor, este sigur că horoscopul pentru Berbeci în 2018 va fi unul pozitiv.

În timpul primelor luni ale anului, relația poate stagna. Influența planetei Venus poate fi foarte intensă, deci este posibil să fi sensibil când vine vorba de sentimente. Nu vei avea nicio problemă să acționezi prompt și să îți asumi rolul de conducător, ceea ce te face candidatul ideal. Superiorii tăi vor observa cu siguranță un potențial ca al tău.

Lunile de primăvară din 2018 vor aduce idei noi și neconvenționale Berbecilor. Cu toate acestea, datorită visatului în timpul zilei, e posibil să apară unele probleme în concentrare. În ceea ce privește relațiile, vei da din nou dovadă de perseverență. Vei fi foarte răbdător în iubire. Mai mult decât atât, comportamentul tău impulsiv îți va aduce o iubire pe cinste. Te vei simți bine când ești înconjurat de prieteni sau oriunde poți să scapi de problemele zilnice.

În timpul verii, datorită lui Venus care e în zodia Leilor, poți să te aștepți la liniște în viața privată. Relațiile tale vor fi pline de loialitate și respect. Nu vei avea parte de surprize neplăcute și nu vei prefera aventurile de o noapte. În timpul verii, vei avea o perioadă oportună pentru carieră. Capacitatea ta de a analiza și a ajunge în miezul problemei este în floare. Ai grijă la sănătate, nu trebuie să te neglijezi prea mult pentru muncă.

În timpul toamnei din 2018, atenția ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei, conform horoscopului. Indiferent de problemele apărute, îți vei trage energie din cei apropiați. Mai mult decât atăt, Mercur e în zodia Scorpion și va avea o influență pozitivă asupra capacității tale de asimilare a informațiilror. Cât timp ești concentrar, niciun obstacol nu pare de neînvins. Vei fi mereu curios. Nu te va deranja să discuți despre unele subiecte considerate tabu.

La sfârșitul anului, Berbecii se vor concentra îndeosebi asupra educației. Vei simți responsabilitățile în această perioadă și va ieși la suprafață aspectul tău moral. Acesta îți va afecta performanța la locul de muncă, dar și viața privată. Îți vei stabili prioritățile și vei afla ce e cu adevărat important pentru time, lucru care te va ajuta să începi anul nou cu mintea limpede și un obstacol bine stabilit.