Balanță Horoscop 2019

Spre deosebire de anul precedent, când te-ai bucurat de pace, Horoscopul Balanței pe 2019 va fi plin de evenimente. O vei duce bine în ceea ce privește cariera, dar nici pe plan personal nu o vei duce rău. Vei avea parte de ambele experiențe pozitive și negative. Așa este cursul vieții. În plus, datorită calităților lor, persoanele născute în această zodie, care este influențată de Venus, pot lupta împotriva oricăror capcane. Aceste persoane sunt renumite pentru darul lor artistic. Sunt inteligenți, cinsiți și sinceri. Uneori, sensibilitatea lor excesivă poate fi un dezavantaj.

Pe timpul iernii, la începutul anului 2019, Balanța se așteaptă să aibă loc multe evenimente. În primul rând, vei avea parte de o oportunitate în carieră pe care va trebui să o accepți imediat, altfel o vei pierde. Aceast lucru va însemna probabil să muncești suplimentar, dar rezultatul va fi unul satisfăcător. Decizia ăți aparține. În plus, datorită influenței lui Mercur în Taur, pe care o poți resimți în special în martie, vei avea un puternic apetit sexual. Prin urmare, te poți aștepta la o pasiune puternică între tine și partenerul de care te simți atras.

Primăvara acestui an va continua într-un spirit similar. Relațiile de lungă durată vor fi favorizate. Horoscopul arată că acum este momentul perfect pentru a face următorul pas. Tu și partenerul tău ați ajuns la aceeasi lungime de undă, astfel încât orice propunere va fi înțeleasă. Chiar și în carieră, îți vei atinge scopul.

Punctul de cotitură poate veni în lunile de vară din 2019. Atunci poți avea parte de o persoană necinstită care încearcă să îți facă rău. De data aceasta, nu te poți baza pe ajutorul altora. Trebuie să ai grijă de această situație de unul singur, pentru că numai în acest fel poți să înveți și să evoluezi.

În toamnă, Balanța se poate aștepta din nou la o perioadă pozitivă, mai ales când vine vorba de carieră. Influența lui Mercur în Capricorn îți va da, conform horoscopului, încredere în tine și capacitate de concentrare. Este suficient să mergi la lucru ca să-ți atingi obiectivul. Ar putea fi chiar necesar să lucrați mai mult în detrimentul timpului liber. Din fericire, partenerul și familia te vor înțelege. Deci nu există nici o amenințare în acest aspect.

Sfârșitul anului 2019 va fi petrecut în liniște și în confortul casei, potrivit horoscopului. Armonia te va înconjura peste tot. Balanța va fi, de asemenea, mândră de realizările anterioare din carieră. Poți folosi timpul liber pentru a face curățenie sau sport, lucru de care ești foarte încântat și bucuros.