Vărsător ianuarie Horoscop 2024

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

În ianuarie, Vărsătorii vor căpăta o energie proaspătă care îi va ajuta să avanseze. Chiar dacă în mod normal, Vărsătorii sunt destul de moderați în deciziile lor, luarea deciziilor va fi punctul tău forte în această lună. Vei aborda totul cu mintea limpede și nu te vei lăsa controlat de gândurile tale. Vei folosi această nouă atitudine la locul de muncă, pentru că, în mod normal, ești stresat de orice lucru mărunt, lucru pe care îl aduci cu tine acasă. Așadar, acum vei avea mai mult timp pentru familie și partenerul tău, care abia așteaptă să petreacă un weekend liber cu tine. 

La începutul Anului Nou și mai ales în ianuarie, Saturn va avea cea mai mare influență asupra Vărsătorilor. Vă va oferi o perseverență grozavă pentru obiectivele de Anul Nou și siguranță pentru respectarea promisiunilor; prin urmare, familia va putea avea încredere în dumneavoastră 100%. Datorită acestei calități, veți face mari progrese în dezvoltarea personală și veți fi mândri de propria persoană.
Din păcate, influența acestei planete aduce și ceva inflexibilitate și conservatorism. Dacă luați o decizie majoră, este recomandat să primiți sfaturi de la cineva mai deschis la minte decât dumneavoastră.

Vărsător februarie >>