2.9. 2020

Unde să mergi în vacanță? Îți spune chiar zodia ta!

Te gândești unde să mergi în vacanță, să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile? Probabil ai o grămadă de idei dar nu o poți găsi pe cea potrivită. Ce ar fi să o lași pe seama stelelor și să-ți iei zodia în considerare? Până la urmă știe un lucru sau două - până și tipul tău ideal de vacanță. Hai să aruncăm o privire!

Unde să mergi în vacanță? Îți spune chiar zodia ta!

Berbec
Acest semn al focului este foarte aventuros, deci o vacanță calmă lângă mare nu prea se potrivește. Una mai activă ar fi mult mai bună, de exemplu la munte unde sunt posibile drumeții epuizante.

Taur
Un iubitor de mâncăruri. Fie că le gătesc de unii singuri sau merg la restaurant, papilele lor gustative trebuiesc satisfăcute. De ce să nu-ți axezi vacanța în jurul mâncărurilor?

Gemeni
Semnul aerului Gemeni este foarte curios - urăsc să fie plictisiți și sunt atrași de orice ce le stimulează creierul. Dubai, New York sau Londra sună minunat.

Rac
Racul pune multă empatie pe familie, iar în cazul unei vacanțe, locația nu este atât de importantă pe cât persoanele cu care merg. Tururile turistice sunt potrivite deoarece poți asimila multă informație pa care apoi să o împărtășești cu cei dragi.

Leu
Leul este un semn al focului - devine sălbatic oriunde ar merge. Vacanța ar trebui să se asemene cu o petrecere. De exemplu, o croazieră în mijlocul prietenilor tăi ar fi o experiență de neuitat.

Fecioară
Fecioarele tind să fie foarte stresate. Așadar, vacanța ta ar trebui să fie foarte relaxantă - un loc în care poți să te închizi și să evadezi de griji. Un spa ar fi absolut ideal.

Balanță
Balanța este una dintre cele mai artistice semne ale zodiacului - nu e așa de ușor să alegi o vacanță care să-i satisfacă. Recomandăm să vizitați Lisabona - un oraș al artei.

Scorpion
Scorpionii sunt cei mai mulțumiți când pot fi lideri. Cel mai bine ar fi dacă ai organiza o vacanță pentru prieteni și familie. Ia o pauză de la muncă, du-te într-o țară exotică și dezvoltă un plan pentru fiecare zi.

Săgetători
Pentru Săgetători, a fi în natură este esențial deoarece ei sunt capabili să obțină energie pentru viață. O vacanță cu cortul ar fi perfectă. Ia-ți prietenii la o drumeție și așezați tabăra oriunde este posibil.

Capricorn
Semnul pământului Capricorn, care este ieșit din comun de iscusit și ambițios, este fascinat de istorie. O vacanță potrivită pentru ei ar fi orice vacanță unde pot vizita monumente și pot afla despre istoria lor.

Vărsător
Vărsătorul este un semn foarte umanitar, așadar ei ar trebui să aleagă o vacanță unde îi pot ajuta pe ceilalți. Voluntariatul sau turismul este o alegere absolut ideală.

Pești
Semnul apei Pești este foarte intuitiv, altruist, dar și romantic - dacă vrei să te bucuri cu adevărat de vacanța ta, ia-ți jumătatea cu tine. Un weekend la spa sau lângă mare este perfect.