2.11. 2019

Numerologie pe Înțelesul Tuturor

În prezent, numerologia este un subiect foarte popular. La fel ca astrologia, ne spune multe despre noi în funcție de data nașterii, ceea ce explică de ce aceste două domenii de studiu sunt adesea interconectate. Cu toate acestea, în locul planetelor, cercetează numerele din data nașterii, mai ales suma lor.

Numerologie pe Înțelesul Tuturor

Fiecare număr are propria sa vibrație care conferă personalității noastre o anumită atitudine și caracteristici sau definesc evenimentele următoarei zile, luni sau an. Însă, baza numerologiei, despre care vom discuta azi, este cifra destinului.

Cum îți calculezi cifra destinului? Vom explica modul de calcul al cifrei destinului cu ajutorul unui exemplu. Să spunem că ești născut pe 21 noiembrie. Începem prin a aduna cifrele din data nașterii, adică:

2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 27

Apoi, adunăm cifrele individuale, până obținem un număr de o cifră, în cazul nostru cifra destinului este nouă (2 + 7 = 9). Excepția este numărul unsprezece, singurul număr din două cifre care are propria sa vibrație. Acum, să ne uităm la caracteristici.

1 - Persoanele guvernate de aceasta cifră a destinului au tendința de a fi independente, energice și, de asemenea, foarte curioase. Își ating de obicei scopurile fără ajutorul altora, astfel că sunt adesea conducători înnăscuți, nu doar în carieră ci și în viețile personale, unde necesită admirație constantă.

2 - Persoanele născute cu cifra destinului ”doi” au o puternică intuiție și înțelegere a altora. Sunt modeste și sensibile, dar, în momentele dificile pot deveni năzuroase și indecise. Aceste persoane caută ajutor în viață deoarece se tem de singurătate.

3 - Cei guvernați de cifra trei sunt foarte creativi și inteligenți. Percep toate evenimentele prin intermediul imaginației, astfel că au o atitudine mai degrabă critică față de cei dragi. Însă contactul cu alte persoane este absolut necesar pentru ei, dar numai dacă nu fac parte dintr-un stereotip.

4 - Cei cu numărul ”patru” sunt de obicei foarte muncitori, rezistenți și puternici. Acești indivizi nu au probleme cu sarcinile care necesită gândire logică. Pe de altă parte, le poate lipsi încrederea, astfel că au nevoie de încurajare și asigurări constante privind punctele lor tari.

5 - Persoanele guvernate de numărul ”cinci” urăsc orice fel de restricții și reguli. Au o natură aventuroasă, și, în orice moment sunt atrase de călătorii și libertate. Relațiile cu astfel de persoane nu sunt ușoare deoarece sunt foarte impulsive, nervoase și nerăbdătoare.

6 - Caracterul indivizilor cu cifra destinului ”șase” este, în general, unul sensibil și romantic. Sunt fericiți când beneficiază de iubirea partenerului și a familiei. Dacă nu primesc afecțiune, se deprimă ușor și se pot chiar îmbolnăvi.

7 - Persoanele guvernate de numărul ”șapte” au toată viața rolul de vindecător. Este în firea lor să-i ajute pe alții, acest lucru fiind întărit de incredibila lor compasiune și înțelegere. Sunt mereu în căutarea unor modalități noi și inovatoare de a rezolva probleme.

8 - Persoanele a căror cifră a destinului este opt, au fost înzestrate cu excelente competențe organizatorice și de conducere. Sunt persoane materialiste care au nevoie de echilibru în viața lor, atât în exterior cât și în plan mental. Devin adesea victimele dependențelor.

9 - Persoanele guvernate de numărul ”nouă” sunt foarte prietenoase și înțelepte, adesea în asemenea măsură încât își asumă răspunderea pentru problemele și situațiile altora, fapt care le-ar putea înăbuși potențialul. Nu sunt atrași de lucrurile materiale și acordă mai degrabă atenție iubirii.

11 - Acest număr este considerat a fi suprem în numerologie. Persoanele născute sub acest număr pot alege fie calea liniștită și ușoară a numărului doi, fie calea grea a numărului 11. De obicei, sunt genii, motiv pentru care se simt adesea singuri. Suferă, de asemenea, de frecvente schimbări ale stărilor de spirit și sunt atrase de supranatural, fapt care le face să pară misterioase.