15.9. 2021

Numere de înger

Dacă ne îndepărtăm de conceptul clasic de înger definit de biserică, vom constata că cuvântul „înger” provine din ebraică și înseamnă „mesager”. Abia în Grecia antică acest concept a început să fie asociat cu religia și Biserica. Îngerii au servit ca mesageri de secole. În trecut, ei au avertizat oamenii împotriva dezastrelor, a războaielor sau a altor evenimente importante. Încearcă să ajute oamenii. Ne pregătesc pentru schimbarea care urmează, ne avertizează despre pericol, ne sfătuisc în situații dificile sau ne ghidează.

Numere de înger

Numerele îngerilor funcționează ca un mijloc universal de comunicare între oameni și îngeri. Acestea sunt numerele care ne înconjoară. Este adesea ora ceasului, dar numerele pot apărea și pe plăcuțele obișnuite ale unei mașini trecătoare sau pe o chitanță. Desigur, întotdeauna, când vedeți aceleași numere, este un semn. Ascultați intuiția și sentimentele interioare.

Fiecare număr are semnificația sa specifică individual, în perechi și, de asemenea, în triple. Dacă vedeți aceleași numere în mod repetat, puteți fi sigur că îngerii încearcă să vă vorbească. Ce vor să-ți spună? Veți afla în următoarele paragrafe. Am pregătit o listă cu cele mai semnificative numere de îngeri pentru dvs.

Semnificația numerelor individuale ale îngerilor

111 sau 1111- prin acest număr, îngerii ne îndeamnă să ne păstrăm gândurile, căci prin acestea ne creăm viitorul. Înseamnă accelerarea transformării gândurilor noastre în realitate. Cu alte cuvinte, ne avertizează împotriva gândirii negative.

222- cu acest număr, îngerii spun că totul va ieși bine. Nu-ți pierde credința și ridică-te în picioare pentru tine; eforturile tale vor fi răsplătite.

333 este un număr semnificativ, deoarece confirmă prezența îngerilor la un moment dat și puterea lor de a ajuta. Profită de el și spune-le dorințele tale.

444- acest număr este pentru a ne sprijini în ceea ce facem. Este o asigurare că mergem în direcția corectă și trebuie să perseverăm pentru a ne atinge obiectivele. Deci, dacă vedeți acest număr, vă puteți liniști, totul este în regulă.

555 este un număr foarte puternic. Îngerii te avertizează să nu te agăți de trecutul tău pentru că blochezi fluxul de energie nouă și nu mergi înainte. Ei anunță schimbările viitoare care vor fi importante pentru dezvoltarea ta mentală. Nu le rezista; totul se întâmplă pentru binele tău.

666- cu acest număr, îngerii vă avertizează să nu vă concentrați prea mult asupra lucrurilor materiale. Gândurile tale nu sunt în armonie; trebuie să vă concentrați mai mult pe latura voastră spirituală și să lucrați la ea.

1212- înseamnă închidere sau finalizare. 12, cum ar fi lunile anului sau semnele individuale ale zodiacului. Îngerii spun că ceva din viața ta se va sfârși și că va începe ceva nou.