1.6. 2018

Mâncând în concordanță cu astrologia și calendarul lunii

Uitați de dietele fără sens, urmați un mod natural de a vă menține greutatea corporală și de a pierde din greutate - folosind calendarul lunii.

Mâncând în concordanță cu astrologia și calendarul lunii

Calendarul lunii se bazează pe astrologia tradițională. Poziția planetelor, inclusiv a Lunii, nu influențează doar psihicul și emoțiile. Fazele lunii au un efect asupra proceselor naturale de pe planeta noastră, inclusiv a organismului uman. Prin urmare, dacă învățăm să ne coordonăm acțiunile și să mâncăm în conformitate cu modelele astrologiei, nu numai că vom beneficia de sănătatea corpului, dar putem chiar stimula regenerarea și, în special, metabolismul, care contribuie la arderea mai rapidă a caloriilor.

Cheia succesului este să urmărești fazele lunii. Cel mai important lucru este să știi despre Lunile pline și Lunile Noi, de la care se poate deduce cu ușurință când Luna "este în scădere" și când "crește" - acestor patru faze de bază le vom arunca o privire mai atentă.

1. Luna nouă

În această fază a lunii, arderea caloriilor este cea mai rapidă, capacitatea de detoxificare al organismului este foarte mare. Prin urmare, este un început ideal pentru a ține o dietă. Mai ales în această zi (dar nu numai), trebuie să vă asigurați că beți o cantitate suficientă de apă. Este necesar să beți cel puțin două litri de lichide neîndulcite pe zi (apă, limonadă sau ceai neîndulcit).

2. Primul trimestru (Luna este în scădere)

Această fază a luniio este cea mai dificilă pentru noi, deoarece caloriile suplimentare se depun cu ușurință și, prin urmare, avem tendința de a ne îngrășa. Este foarte important să vă urmăriți greutatea.

Ar trebui să evitați în special alimentele dulci, grase și prăjelile. În această perioadă, carnea afumată nu vă va face bine. Ar trebui să consumați legume (preparate în orice mod), fructe, nuci, legume, soia, carne slabă (pui, pește), ovăz, pâine integrală și produse lactate (dar aveți grijă - doar acelea care nu îți fac corpul să producă mucus).

3. Luna plină

Luna plină poate fi foarte magică, dar uneori aspră pentru sănătate. Problemele frecvente includ tulburări de somn, oboseală și, de asemenea, nervozitate și iritabilitate. Corpul noastru reține apă și, de exemplu, leziunile se vindecă mai greu în această perioadă.

Având în vedere faptul că organismul nostru este încărcat cu influențe negative, dieta noastră ar trebui să fie foarte cumpătată. Ar trebui să evităm alimentele care dau energie - alimentele cu multă grăsime sau zahăr. Este ideal să mâncați o salată de legume sau fructe sau să preparați un smoothie. Unii experți recomandă chiar să nu mâncați cu cel puțin 8 ore înainte de a avea loc luna plină.

4. Ultimul trimestru (Luna este în creștere)

În această fază, vom simți un nou val de energie. Metabolismul funcționează la viteză maximă, digestia de asemenea, în plus, dorim să ne remodelăm corpul. Prin urmare, dacă nu intenționați să pierdeți din greutate, ci doar să o mențineți, puteți chiar să mâncați ceva mai puțin sănătos (dar totul cu moderație, cu siguranță nu înseamnă că trebuie să consumați întreaga ciocolată dintr-o dată!) Odată cu venirea Lunii noi, abilitatea de a elimina toxinele este tot mai mare. Prin urmare, va fi mult mai ușor să pierdeți în greutate.

Ar trebui să evităm alimentele grele, prajite, cu multe grăsimi saturate și de asemenea zaharurile. Este recomandat să folosiți o dietă bogată in nutrienți și fibre - legume, leguminoase și fructe. Nu în ultimul rând, carne slabă, de asemenea.