10.1. 2022

Lunile Pline și Lunile Noi ale lui 2022

Luna are cu adevărat o influență fundamentală asupra vieților noastre. Nu afectează doar forța gravitațională a Pământului și puterea valurilor, ci și psihicul și sănătatea oamenilor. Din acest motiv, este important să fim atenți la fazele importante ale lunii, pentru a ști exact cum să ne pregătim împotriva efectelor sale, fie pozitive sau negative.

Lunile Pline și Lunile Noi ale lui 2022

Luna plină este cea mai puternică fază a Lunii, și are un efect puternic asupra somnului nostru. În această perioadă, oamenii sunt predispuși la insomnii, mers în somn și coșmaruri. Urmăriți, deci, secțiunea noastră https://www.steahoroscop.ro/luna-plina pentru a pregăti pentru aceste influențe neplăcute.

Pe de altă parte, în timpul lunii pline psihicul nostru este slăbit; ne simțit singuri și pesimiști. Mulțumită informațiilor actualizate din secțiunea https://www.steahoroscop.ro/luna-noua vă puteți pregăti din timp pentru acest impact negativ. Cea mai simplă modalitate de a le combate este postul, care vă face să vă simțiți incredibil de ușurați.