Leu ianuarie Horoscop 2024

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

Luna ianuarie pregătește mult succes la muncă pentru Leu. Supraveghetorii dumneavoastră vor observa angajamentul dumneavoastră ridicat de lucru și vă pot oferi o călătorie de afaceri în străinătate. Capacitatea ta de a argumenta te va face un negociator profesionist, pe care îl vei folosi la locul de muncă și în situațiile din viața de zi cu zi. Nu te vei opri din treabă și vei fi foarte atent. Prin urmare, dacă ați evitat anumite probleme, atunci momentul potrivit pentru a le rezolva este acum. Dar când vine vorba de relațiile cu prietenii, ar fi bine să te gândești la totul în avans, astfel încât să nu regreți nimic.

În ianuarie, vă veți simți renăscut în toate modurile. O modalitate bună de a ieși din stereotipul de anul trecut ar putea fi o călătorie în străinătate. Jupiter vă va îndruma și nu va exista nicio problemă pe care nu o puteți rezolva. Cu toate acestea, pe drum și acasă, evitați comportamentul dominant și exploziv. Ceilalți ar putea fi descurajați de argumentele constante.
La sfârșitul lunii, evitați operațiile, deoarece veți fi sub efectul lunii pline. Aveți grijă de sistemul cardiac, așa că evitați fumatul sau consumul de alimente bogate în colesterol.

Leu februarie >>