1.3. 2018

Horoscopul amerindian

Horoscopul amerindian se bazează pe un alt principiu decât cel cu care suntem obișnuiți - atribuie oamenilor caracteristicile animalelor. Aceasta se trage din respectul pentru natură. El ne arată ce caracteristici vizibile (și, de asemenea, ascunse) avem în ziua în care ne-am născut și ne vor urmări tot restul vieții. Horoscopul amerindian, ca și cel al nostru, este împărțit în douăsprezece părți - douăsprezece totemuri sub formă de animale. În funcție de data nașterii, veți afla cu ce specii vă puteți identifica.

Horoscopul amerindian

Uliu (Marie 21 – Aprilie 19)

În legende, Uliul întodeauna au simbolizat puterea, cerul, demnitatea și noblețea.

Persoanele născute sub semnul Uliului sunt curajoși și au maro abilități de observație. De asemenea, aceția își pot folosi creativitatea și înțelepciunea. Acest lucru îi face, printre altele, lideri excepționali pe care alții îi vor urma necondiționat. Cu toate acestea, fac rar compromisuri. Dacă își doresc să obțină ceva, nu se tem de obstacole și îl vor imediat. Prin urmare, ar putea fi o problemă dacă se întânesc cu o persoană la fel de autoritară.

Castor (Aprilie 20 – Mai 20)

Ameriendienii considerau castorii ca având prioprietăți magice. În caz contrat, cum ar fi posibil pentru ei să fie atât de perfecți și preciți când vine vorba de abilitățile lor de a construi.

Persoanele născute sub acest totem al Castorului sunt de obicei activi și inteligenți, dar și amabili. Se simt fericiți în familie, deoarece se simt în siguranță acolo. În carieră, aceștia sunt muncitori, persistenți și nu se abat de la ceea ce auu început să facă. Probleme pot apărea când Castorul începe să fie preocupat de ceva. În astfel de momente aceștia trebuie să înceteze să se ocupe de ce este în jur.

Cerb (Mai 21 – Iunie 20)

Acest domn al pădurilor a fost mereu considerat un animal sacru. Mai presus de asta, reprezintă o forță vitală, înțelepiune și noblețe.

Persoanele născute sub semnul Cerbului ca totem sunt nobile, dar de asemenea și blanzi sau sensibili. Și cel mai important lucru despre ei - pot de asemenea să primească și să daruiasca în mod egal. Nu au nicio problemă în a cunoaște persoane noi și par încântători pentru cei din jur. Acest lucru, din păcate, duce la automulțumire și superficialitate în relații. Pe de altă parte, abilitățile lor excelente de comunicare îi determină să fie buni diplomați.

Ciocănitoare (Iunie 21 – Iulie 21)

Pentru amerindieni, Ciocănitoarea era un simbol al iubirii, umilinței și al altruismului. Potrivit legendelor, au fost puternici vindecători.

O persoană cu trăsăturile unei Ciocănitoare poate fi de obicei o prietenă foarte loială și devotată. Sunt foarte sensibile și plini de compasiune. Îi ajută pe cei din jur cu răbdare, adesea pe cont propriu. În ceea ce privește relațiile, grija lor excesivă, în unele cazuri, poate fi nedorită. Cu toate acestea, Ciocănitoarea nu se poate abține, acțiunile ei sunt ghidate de sentimente.

Nisetru (Iulie 22 – August 21)

Îi stă în caracter Nisetrului să fie un mare războinic. Amerindienii cred același lucru și despre persoanele născute sub acest totem.

Aceștia venereză înțelepciunea. Au o carismă deosebită, de aceea sunt de încredere și plăcuți de ceilalți. Au încredere în forțele proprii și sunt lideri incontenstabili. Își trăiesc viața din plin și profită la maxim de relații. Ei prețuiesc onestitatea în orice. Dacă se confruntă cu lipsa onestității sau cu o nedreptate, pun repede capăt acestei situații.

Urs (August 22 – Septembrie 21)

Pentru amerindieni, Ursul este cel mai sacru animal, este Gardianul pădurilor. Este un simbol al puterii nemărginite și a curajului.

Probabil că nu-i veți recunoaște la pirma vedere pe cei născuți sub acest totem. Aceștia nu arată ceea ce se ascunde înăuntrul lor. Cu toate acestea, dacă dau de necaz, puterea lor ascunsă iese la suprafață. Pe de altă parte, această calitate este adesea acompaniată de încăpățânare. Urșii sunt în general de asemenea foarte persistenți, de aceea pot deveni buni profesori.

Corb (Septembrie 22 – Octombrie 22)

Corbul, spre deosebire de alte păsări, este foarte curat și nu transmite boli. Probabil de aceea i s-a atribuit ca având calități de vindecător.

Aceste persoane sunt foarte calme. Viața lor este deseori solitară, dar în momentul potrivit, abilitățile lor sociale pot ieși la suprafață. Corbii nu se grăbesc, ci mai degrabă își gândesc răspunsul înainte. Le place să călătorească și este posibil să se stabilească în străinătate. Sunt împotriva a tot ceea ce le-ar putea îngrădi libertatea.

Șarpe (Octombrie 23 – Noiembrie 22)

Șarpele este, în cultura amerindiană, un simbol al înțelepciunii și intuiției, chiar și cu abilități supranaturale.

Persoanele născute sub totemul Șarpelui sunt cinstite și directe. Acestora nu prea le plac valorile materiale, nici compromisurile sau scuzele. Ei pot vedea doar doi omologi (de exemplu, bine și rău) și nimic în afara de asta. Aceste persoane sunt foarte persistente când își urmăresc scopul. Cu toate acestea, uneori, au tendința de a deveni cu toane.

Bufniță (November 23 – December 21)

Bufnița poate fi foarte misterioasă. Pe de o parte, este un simbol al înțelepciunii și al bunătății, iar pe de altă parte, este asociat cu ghinionul.

Persoanele care au ca totem Bufnița sunt deschise la orice e nou, sunt corecte și au o voință puternică. Adesea, aceștia se sacrifică pentru alții, chiar și pe cheltuiala lor. Sunt capabili să păstreze un secret, de aceea cei din jurul lor au încredere în ei. Cu toate acestea, viața personală a Bufnițelor este adesea dezordonată și nu evită problemele în dragoste. Slăbiciunea lor este mândria.

Gâscă (Decembrie 22 – Ianuarie 19)

În legendele amerindienilor, Gâsca este un simbol al energiei, diligenței și ambiției.

Cei născuți sub totemul Gâștii au aceleași calități. Ei sunt capabili să îi surprindă pe cei din jur cu implicarea și puterea lor. Aceștia pot fi atleți de succes, precum și oameni de afaceri. Cu toate acestea, există un și un dezavantaj pentru ei - îngreunarea. De multe ori nu sunt capabili să aibă reacții rapide la evenimente spontane sau să ia decizii rapide. De asemenea, ei tind să fie introvertiți.

Vidră (January 20 – February 18)

Ameriendienii consideră Vidra ca un simbol al noului, schimbării spre bine și al speranței.

Cei născiți sub totemul Vidrei sunt entuziaști, de viașă și muncitori. Ei nu se tem de obstacole - le percep ca fiind oportunități sau provocări. Aceștia își păstrează simțul umorului în orice situație și, prin urmare, își fac chiar prieteni și în vremurile grele. Cu toate acestea, Vidra are un dezavantaj uriaș atunci când vine vorba de relații - nu pot suporta nedreptate și, în plus, tind să fie geloși.

Lup (February 19 – March 20)

Deși Lupul este considerat semnul răului în basme, în mitologia amerindiană, este un animal sacru.

Persoanele născute sub acest totem sunt blânde și timide la prima vedere. Sunt emotivi și dragostea este foarte importantă pentru ei. În perioadele lor bune, fiecare Lup este amabil, generos, dar și pătimaș. Cu toate acestea, dacă sunt respinși, suferă foarte mult și chiar ar putea fi răzbunători în unele cazuri. Aceștia tind să evadeze în lumea lor imaginară pentru a se proteja de efectele negative ale lumii exterioare.