Săgetător ianuarie Horoscop 2022

Persoanele din acest semn zodiacal vor fi pline de energie sexuală în ianuarie datorită influenței lui Venus. Dorința dumneavoastră va fi nesfârșită, ceea ce poate deveni incomod pentru partener. Dacă sunteți singur, gândiți-vă bine cu cine veți petrece timpul.
Săgetătorii nu se vor putea concentra la locul de muncă sau în timpul studiului. Acest lucru poate avea consecințe semnificative, mai ales când vine vorba de relații cu superiorii, care ar putea concluziona că nu vă pasă de locul de muncă și pot chiar să înceapă să caute pe cineva mai potrivit pentru poziția dumneavoastră.

Încă de la începutul anului, Săgetătorul va avea un comportament foarte impulsiv și, prin urmare, va acționa adesea înainte de a gândi. Acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta, pentru că ai putea spune ceva care să-i rănească pe cei din jur, fără să-ți dai seama pe moment. De asemenea, ține minte că stările tale sufletești vor tinde să fluctueze, într-un moment vei simți că ești în vârful lumii și în următorul, în cea mai adâncă groapă. Îți recomandăm să-ți regăsești echilibrul prin meditație, în felul acesta ianuarie va trece mult mai lin.

<< Săgetător decembrie