Săgetător ianuarie Horoscop 2024

intenționat, energic și plin de dorință și efort

Luna ianuarie va scoate la suprafață unele situații nerezolvate din trecut, iar Săgetătorii vor fi nevoiți să le redeschidă și să le rezolve pentru a putea merge mai departe. Te poți aștepta ca unii dintre foștii tăi parteneri să apară în viața ta și va trebui să discutați despre lucrurile pe care nu le-ați rezolvat încă. Poate se vor retrezi niște sentimente vechi, dar nu le lăsa să te cuprindă. Vei avea dificultăți de concentrare și vei fi destul de impulsiv în această lună, așa că încearcă să-ți controlezi emoțiile și lasă trecutul să fie trecut.

Persoanele din acest semn zodiacal vor fi pline de energie sexuală în ianuarie datorită influenței lui Venus. Dorința dumneavoastră va fi nesfârșită, ceea ce poate deveni incomod pentru partener. Dacă sunteți singur, gândiți-vă bine cu cine veți petrece timpul.
Săgetătorii nu se vor putea concentra la locul de muncă sau în timpul studiului. Acest lucru poate avea consecințe semnificative, mai ales când vine vorba de relații cu superiorii, care ar putea concluziona că nu vă pasă de locul de muncă și pot chiar să înceapă să caute pe cineva mai potrivit pentru poziția dumneavoastră.

Săgetător februarie >>