Săgetător februarie Horoscop 2022

În februarie, Săgetătorii ar trebui să se ferească de invidie. Colegii sau vecinii vor acorda o atenție deosebită la tot ce cumpărați sau obțineți. Poate chiar să vă strice reputația fără ca dumneavoastră să fiți implicat.
Oricum, veți realiza, de asemenea, cine vă este un prieten adevărat și cine este prieten cu dvs. din egoism, datorită acestei situații. Deși o astfel de constatare probabil vă va supăra la început, vă va oferi și spațiu pentru a vă concentra asupra oamenilor cărora le pasă cu adevărat de dumneavoastră.

Februarie îți va aduce o criză în relațiile personale. Poate că anumite informații despre partenerul tău, despre care nu știai nimic, vor ieși la iveală. Ele pot fi atât de șocante încât ar putea duce chiar și la o despărțire. Săgetătorul va trăi o perioadă de sinceritate. Tot ceea ce au ascuns până acum îi va încolți din toate părțile, ceea ce ar putea avea un efect complet devastator. O schimbare a perspectivei este importantă: există o oportunitate unică acum, de a începe să trăiești în propria realitate și nu doar în imaginația ta.

<< Săgetător ianuarie