Fecioară ianuarie Horoscop 2024

Fecioara atentă, grijulie, dar inteligentă și meticuloasă

Luna ianuarie va trezi motivația pentru performanțele sportive din zodia Fecioară. Deoarece veți avea o ușoară tendință de a fi supraponderali după sărbătorile de Crăciun, veți stabili rezoluții de Anul Nou pentru a vă ajuta să reveniți în formă. Datorită exercițiilor fizice, veți întâlni pe cineva într-o dispoziție similară și puteți da naștere unei noi prietenii. Când vine vorba de relațiile de dragoste, vei avea sentimente împrăștiate, care se vor reflecta in comportamentul tău față de partener. Prin urmare, nu ezitați să vă împărtășiți ideile și să vorbiți despre lucruri care vă deranjează. Nu numai tu, ci și partenerul tău va aprecia acest lucru.

La începutul anului, Fecioarele se pot simți inferioare și melancolice datorită influenței lui Saturn. În loc să căutați companie și recunoaștere într-un mod disperat, ar trebui să vă dedicați pe deplin dezvoltării personale, și să căutați în mod conștiincios să vă atingeți obiectivele propuse, și astfel sentimentul de succes vă va ajuta să vă repuneți pe picioare. Această energie îi va atrage apoi și pe alții către dvs., ceea ce va rezolva problema singurătății.
În ianuarie, veți avea și o tendință de a nu fi atent cu partenerul, și, pe de altă parte, veți fi supărat că nu vă acordă suficientă atenție nici el. Totuși, armonia necesită un efort de ambele părți, așa că nu lăsați totul doar în seama partenerului.

Fecioară februarie >>