Vărsător Horoscop 2020

Persoanele nascute sub acest semn de aer se afla sub dominatia a doua planete - Saturn si Uranus, ceea ce le dezvolta o personalitate foarte puternica, dar incapatanata. Ei aleg rareori aceeasi directie cu multimea si simt deasemenea o dorinta puternica de a-i ajuta pe altii. Aceasta trasatura este in parte motivul pentru care horoscopul anului 2020 pentru Vărsător va fi plin de incercari de a prelua problemele altor persoane.

Cu toate acestea, acest lucru se poate intoarce impotriva lor, in special in primele luni ale anului 2020, pentru ca in aceasta perioada, vei fi foarte grijuliu, sub influenta lui Jupiter aflat in Capricorn. Nu toata lumea apreciaza ca altcineva sa li se amestece in viata, indiferent de cat de bune-ti sunt intentiile. Poti distruge relatii cu interventiile tale. De aceea horoscopul iti sugereaza sa-ti vezi de problemele tale si sa incerci sa-ti intaresti prieteniile si relatiile romantice, bucurandu-te de un timp relaxant impreuna.

Odata cu lunile de primavara, abilitatile tale de comunicare vor iesi in evidenta. In privinta carierei, Vărsătorii se vor descurca bine in munca de echipa, unde abilitatile tale de orator si un punct de vedere deosebit ar putea sa previna aparitia unor probleme. Vei profita de aceste puncte tari si in comunicarea cu partenerul tau. Conform horoscopului, unele confliecte nerezolvate din trecut, pentru care nu vei avea probleme in a le gestiona, ar putea iesi la suprafata.

Daca pana la acest punct te-ai gandit ca viata ta este cam haotica, vei fi multumit ca vara, respectiv pozitia lui Jupiter in Fecioară, iti va da abilitatile necesare pentru a-ti pune ordine in viata. Singurul lucru care ar putea impiedica progresul Vărsătorilor este super-sensibilitatea lor. Cu toate acestea, o vacanta impreuna cu familia sau partenerul, ideal intr-un loc nevizitat anterior, te va distrage de la emotiile negative care te incearca.

Pe perioada toamnei si a iernii, Vărsătorii vor simti nevoia sa-si evalueze relatiile, in special pe cele romantice. De aceea, conversatiile lungi legate de viitor, nu vor fi o exceptie. Va merita din plin sa investesti energie si in zona vietii legata de serviciu - ar putea exista o oportunitate interesanta pentru avansare in cariera. Deasemenea, ai grija la cheltuielile in exces, pentru ca in caz contrar ai putea pierde toate rezervele financiare din cauza unor cheltuieli neasteptate pana la finalul anului 2020.