Taur Horoscop 2019

Taurul este guvernat de planeta Venus. Aceste persoane sunt de obicei oritate spre lucrurile materiale, sunt persisteți și ambițioși. Sunt totuși oameni curioși, astfel aceștia tânjesc după experiențe și sunt capabili să simtă emoțiile la un nivel foarte profund. Potrivit astrelor, Horoscopul 2019 al Taurilor va fi mai degrabă orientat către partea personală a vieții lor. Dorințele acestora se vor îndeplini în sfârșit. Dar de asemenea nu-și vor neglija nici cariera.

Amplasarea lui Mercur în Rac va aduce Taurilor o dorință imensă pentru informare și cunoaștere. Te vei bucura de asemnea să experimentezi și să incerci lucruri noi. Vei fi încântat să îți împărtășesti experiențele. Prin urmare, în ianuarie 2019, vei dori să ai o persoană alături, în care să poți avea încredere și cu care să poți discuta, în cazul în care ai nevoie.

Pentru Tauri, primăvara acestui an va fi orientată spre carieră. Îți place să concurezi cu alții în toate domeniile posibile. Sentimentul că ești mai bun decât alții te va împlini de această dată. Cu toate acestea, horoscopul îți recomandă să fii atent să nu întreci limita. Persoanele din jurul tău vor începe să se îndoiască de tine. Este încă doar o glumă sau ești orbit de mândrie?

Odată cu sosirea lunilor de vară din 2019, toți Taurii vor simți cu siguranță influența lui Mercur care va fi situat în Leu. În acest timp, te poți aștepta la o mulțime de energie fizică care va fi folosită în principal de sportivi - nu numai de cei profesioniști. Este momentul perfect pentru a vă intra în formă. Aura pozitivă pe care o veți emana împrejur vă va aduce potențiali parteneri. Dacă alegeți pe cineva, horoscopul vă recomandă să vă urmați inima, nu creierul.

Toamna anului 2019 va fi mult mai liniștită decât lunile anterioare. Vei experimenta relații și prietenii armonioase fără motive ulterioare, dar și iubire delicată. În ceea ce privește aspectul profesional, ai acum șansa de a face mari schimbări dacă dorești. Cu toate acestea, poate fi necesar să îți sacrifici o parte din timpul liber. Rezultatul va fi unul bine meritat. Dar ține minte că nu trebuie să te suprasoliciți, deoarece poți avea probleme de sănătate care probabil nu vor putea fi evitate de Taur.

Pe măsură ce anul se încheie, ajungi și la linia de sosire. Ai muncit din greu tot anul, iar acum este momentul să culegi roadele. Potrivit horoscopului, Taurul se poate aștepta la o perioadă bazată pe intelect, moment în care se vor concentra în principal pe gândire, evaluând evenimentele trecute și dezvoltarea personală. S-ar putea să existe unele neînțelegi minore în familie, dar nimic serios. Este suficient să vorbiți deschis despre problemă.