Scorpion Horoscop 2020

Din cauza influentei puternice a lui Saturn, Horoscopului anului 2020 pentru Scorpion arata precum un roller coaster - urcand si coborand din nou. Persoanele nascute sub acest semn de apa dominat de Marte sunt de obicei diferite, ceea ce inseamna ca printre ele se numara cele mai bune persoane, dar si cele mai enervante. Ceea ce majoritatea are in comun sunt vointa puternica si o idee clara pentru ceea ce-si doresc.

Din Ianuarie pana-n Martie 2020, Scorpionii nu se vor simti confortabil in compania nimanui, indiferent ca sunt prieteni, partener si familie, in egala masura. Se intrevad schimbari mari la orizont si odata cu ele, ganduri negative vor iesi la suprafata si te vor enerva chiar si pentru cele mai mici probleme pe care le intampini. In aceasta perioada, evita sa pui bazele unei companii, sa initiezi o investitie sau sa-ti schimbi serviciul.

Odata cu sosirea primaverii, situatia incepe sa se imbunatateasca. Toate problemele vor disparea, si ca urmare iti vei simti iarasi mintea limpede. Horoscopul te sfatuieste sa folosesti aceasta perioada pentru crestere personala, mentala si chiar a carierei. Chiar acum, te poti baza total pe intuitie, pentru a obtine maximum din fiecare oportunitate. Vei avea succes in mod special cand vei lucra intr-o echipa, pentru care vei fi un lider natural si capabil.

Vara va fi o perioada ideala pentru tine pentru a lucra la relatiile tale, in special la cele romantice. In aceasta perioada, Scorpionul si jumatatea sa draga se vor intelege de minune, fara nici o problema, lucru care le va trezi senzualitatea ce astepta un semnal. Conform horoscopului, nu te asteapta surprize neplacute la serviciu, deci te poti simti liber sa pleci intr-o vacanta romantica daca-ti doresti acest lucru.

Toamna si finalul anului 2020 vor fi pline de bucurie in special pentru Scorpionii singuri. Chiar daca este frig afara, o persoana interesanta va intra in viata ta si-ti va incinge atmosfera. Da-ti place de cineva de o perioada lunga de timp, este momentul sa actionezi. De-a lungul intregului an, ai castigat multa forta si perseverenta, si daca le folosesti acum, s-ar putea sa reusesti sa primesti dragostea la care ai vizat mereu.