Balanță Horoscop 2018

Conform astrelor, horoscopul pentru 2018 pentru Balanță va fi unul pașnic. Cei născuți sub această zodie sensibilă dar ambițioasă dominată de Venus vor avea parte de odihnă în cele din urmă. Nu trebuie să îți faci griji că te vei plictisi în acest an. Experiențe de neuitat te așteaptă pe plan profesional. Când vine vorba de viața privată, nu te aștepta la mari surprise. Horoscopul este destul de stabil - relațiile pe termen lung pot beneficia de armonie și compasiune.

Pentru Balanță, începutul anului 2018 va fi pașnic. Ai învățat să te descurci în perioadele agitate fără mari probleme, deci nu te mai afectează nimic. Poți utiliza această încredere de sine la locul de muncă. Poți întâlnii situații în care alții au dubii, dar tu poți face ceva sau poți oferi un sfat. indiferent de ce alegi, vei fi răsplătit pe măsură. Datorită influenței planetei Mercur, vei avea mare succes în relațiile interpersonale. Conform horoscopului, acum poți să îți mărești contactele pe plan profesional, și ăoți ăntâkni potențiali parteneri tot în această perioadă.

Odată cu sosirea primăverii, influența lui Venus din Taur îți va aduce o perioadă foarte intensă. Vei simți fiecare moment și astfel vei fi mai sensibil la relațiile interpersonale. O persoană de sexul opus, cum ar fi un partener sau membru al familiei, te poate răni mult sau din contră, pot crea sentimente pozitive în tine, la fel de intense.

Balanța va întâmpina vara din 2018 într-un mod pașnic, la locul de muncă nu trebuie să te grăbești, dar nici nu poți rămâne în urmă. Ar atrage atenția nedorită din partea superiorilor. Timpul liber îți e dedicat sporturilor, plimbărilor în natură sau cu cei dragi. Te vei încărca de energie pe care o vei dori în prima jumătate a anului. Influența lui Mercus din Fecioară, începe din Septembrie și îți va fi foarte utilă în carieră, dar mai ales în relațiile personale. Horoscopul îți sugerează că te vei descurca de minune să rezolvi problemele diverse care vor apărea, pe care le poți analiza instant și poți găsi repede soluția.

Odată cu sfârșitul anului 2018, relațiile pe termen lung vor înflori. Veți dobândi încredere unul în celălalt și relația va fi mai puternică ca oricând. Datorită energiei pozitive din viața personală, Balanțele care sunt singuri pot să se aștepte să cunoască persoane noi. Un potențial partener, care te va atrage, va apărea în mediul tău. Pentru a obține ceea ce dorești, va trebui să depui foarte mult efort. Totuși, horoscopul promite că rezultatul final va merita efortul depus.