Vărsător Horoscop 2017

Cei născuți sub această zodie, influențați de Uranus pot fi foarte sensibili și intelectuali. Astrele spun că horoscopul Vărsătorului pe 2017 nu va fi deloc ușor. Mai ales la sfârșitul anului. Totuși, te poți aștepta la succes în carieră. În relații, ai parte de stabilitate și pasivitate și ar trebui să le folosești pentru a planifica pentru viitor - mai ales la jumătatea anului.

Dacă nu îți devoți suficientă atenție carierei la începutul anului 2017, conform horoscopului vei avea doar probleme. Fiindcă ești ușor distras, e posibil să pierzi știri importante, schimbări sau noi informații, după care vei fi nevoit să muncești din greu pentru a ajunge la zi. Mai ales în Martie, te poți baza pe susținerea familiei.

Energia pozitivă a Vărsătorilor pot, în primăvara și vara 2017, să ajungă la împrejurări. Horoscopul te sfătuiește să ai grijă. Pentru cei nativi din această zodie vine timpul, conform astrelor, pentru a cunoaște sufletul lor pereche. Poate că după o perioadă lungă, te vei întoarce în societate și te vei bucura de compania unei persoane de sexul opus. Acei indivizi care sunt fericiți în relație vor avea o perioadă foarte stabilă și armonioasă. De aceea, această perioadă este potrivită pentru planurile pe termen lung. Nu îți fie teamă să faci pasul următor. Ar trebui să petreci suficient timp la lucru pentru a evita alte probleme.

Horoscopul spune că Vărsătorii vor avea o toamnă pașnică și stabilă. Cariera ta va lua o turnură mai bună și vei excela. Dacă vei avea un ritm intens la muncă și îl vei putea menține, răsplata va fi pe măsură. E posibil să trebuiască să îți schimbi programul la muncă pentru o vreme. Gândește-te bine la plusuri și minusuri și dacă merită sau nu. Vei alege cu siguranță corect. Dacă nu știi ce să faci, nu te teme să ceri sfatul prietenilor de exemplu.

Odată cu sfârșitul anului, situația va fi liniștită și în preajma Crăciunului îți poți devota timpul familiei, partenerului sau chiar și ție însuţi. Relațiile vor fi stabile. Cei singuri pot flirta și să se bucure de relații. De asemenea, te vei gândi la evenimente din trecut. Personalitatea Vărsătorilor a ajuns mult mai puternică în 2017. Gândește-te la sănătate și prevenire. Schimbările frecvente de temperaturi nu îți vor ajuta corpul.

 

contactFacebook