Scorpion Horoscop 2019

Cei născuți sub acestă zodie de apă sunt mari războinici cu o voință puternică. Personalitatea lor empatică și grijulie le dă un avantaj imens în domeniul relațiilor interpersonale. Potrivit astrelor, Horoscopul Scorpionului pe 2019 va fi foarte energic si pozitiv. Mai ales în preajma sfârșitului primei jumătăți al anului. Dacă există vreun obstacol în calea ta, o poți depăși cu ușurință.

Conform horoscopului, începutul anului 2019 se va desfășura într-un ritm pașnic, acest lucru însemnând ca vei avea mai mult timp să te obișnuiți cu lucrurile noi pe care acest an ți le va aduce. Din cauza influenței Lunii în Pești, s-ar putea să ai unele probleme de concentrare. În plus, vei avea tendința de a te rupe de realitate, pentru a te refugia în propriile gânduri și fantezii. Pentru Scorpion, sentimentele sunt mai importante decât gândirea rațională în această perioadă. De aceea, trebuie să lași decizii importante cu privire, de exemplu, la angajare pentru mai târziu.

Odată cu sosirea primăverii, fiecare Scorpion va fi deschis din nou spre nou. După declinul anterior, va veni o perioadă activă. Sportivii vor fi favorizati, precum și, de exemplu, persoanele care sunt singure și ar dori să își găsească un partener. Vei emite energii pozitive în jurul tău, ceea ce va atrage poate chiar mai mult decât un singur potențial partener. Ești foarte distractiv, cu siguranță nu te vei plictisi. Cu toate acestea nu trebuie să uiți nici de lucru. Nu este momentul să lenevești, superiorii tăi ar putea observa asta.

Vara anului 2019 va fi benefică în ceea ce privește partea de carieră. Scorpionul va avea în sfârșit ocazia de a arăta de ce este capabil. Poziționarea pozitivă a lui Mercur va aduce, în special în iulie, o energie interioară imensă. Vei putea rezolva orice problemă cu ușurință. Pentru superiorii tăi, vei deveni literalmente indispensabil în această perioadă. Horoscopul îți recomandă să nu lași succesul să ți se urce prea mult la cap. Ar trebui să rămâi modest.

Lunile de toamnă promit o relaxare graduală. Vor veni vremuri stabile atât în ​​carieră, cât și în viața personală a Scorpionului. În special relațiile pe termen lung vor evolua. Motivul pentru care se întâmplă aceste lucruri este că în sfârșit ai mai mult timp liber pe care îl poți petrece cu persoana iubită. Chiar și persoanele singure vor avea succes. Aceștia se pot aștepta să cunoască un nou potențial partener.

Influența lui Mercur în Balanță, care poate fi resimțită până la sfârșitul anului 2019, va aduce, potrivit horoscopului, o încetinire a Scorpionului. Va trebui să iei o decizie importantă pentru care vei avea nevoie de timp. Din fericire, te poți baza pe sprijinul familiei și al persoanei iubite, sau al celor mai apropiați prieteni. Aceștia îți vor fi aproape, indiferent de decizia pe care o vei lua.