Scorpion Horoscop 2018

Astrele sugerează că horoscopul Scorpionilor pe 2018 va fi unul pozitiv. Mai ales în prima jumătate a anului, Cei născuți sub această zodie dominată de Marte au încredere de sine și sunt foarte perseverenți. Datorită caracterului lor, vor avea succes, mai ales pe plan profesional, unde pot obține tot ceea ce îți propun. La relații, horoscopul nu prevede nicio activitate semnificativă. Totuși, vei avea un număr ridicat de potențiali parteneri distractivi.

Chiar de la începutul anului, te așteaptă o energie pozitivă la locul de muncă. Te vei îndrepta direct spre țelul tău, deci îl vei atinge în curând. Ai grijă să nu fii fără scrupule - e posibil să rănești pe cineva apropiat ție.

La începutul primăverii din 2018, Scorpionii pot să se aștepte la iubire deoarece, conform horoscopului, influența lui Venus din Pești îți va aduce respect din partea celor din jurul tău. Îți va fi foarte simplu să ajungeți la un numitor comun, deci nu e de mirare că ești ca un magnet pentru potențiali parteneri. Este chiar posibil că vei ajunge într-o situație în care va trebui să alegi din mai multe persoane. Singurul dezavantaj al acestei perioade este o credulitate excesivă, după care vei suferi.

Lunile calde de vară își vor îndrepta atenția asupra relațiilor personale. E timpul să te concentrezi la muncă dacă Scorpionii nu să aibă probleme. Mai ales în Iulie 2018. Din fericire, influența lui Marte din Vărsător îți va oferi bune capacități organizatorice, deci îți vei putea eficientiza timpul și vei salva situația în cele din urmă. Dar nimic nu e gratis, deci te așteaptă perioade dificile.

Conform horsocopului, agitația din carieră va dispărea în toamna din 2018. Totuși, problemele minore vor apărea în relații. Nu uita nu e cea mai bună idee să îți verși furia de la locul de muncă asupra celor dragi. E posibil ca unii să nu îți înțeleagă temperamentul, deci e posibil să fie unele conflicte.

Finalul anului va fi o perioadă interesantă pentru Scorpionii fără parteneri. Te vei bucura de multe aventuri și flirturi. Vei avea parte și de ceva nemaiîntâlnit. Horoscopul pe 2018 promite stabilitate în relațiile pe termen lung în timpul iernii. Relația ta este mai puternică ca oricând după disputele anterioare. În carieră, adevărul este că lucrurile pe care nu le-ai rezolvat până acum s-au pierdut. Va trebui să suporți posibilele consecințe.