Săgetător Horoscop 2018

Vei avea multe lucruri bune anul acesta. Horoscopul din 2018 va fi încărcat cu energie pozitivă pentru fiecare Săgetător, conform astrelor. Cei născuți sub acastă zodie dominată de Jupiter se deosebesc prin capacitatea lor de a lua decizii într-un mod rapid și precis. Sunt optimiști și independenți și drept urmare se vor descurca de minune, când e vorba de relațiile interpersonale și carieră.

Pentru Săgetători, începutul lui 2018 va aduce multe realizări, mai ales pe plan personal. Cei care se află într-o relație serioasă se pot aștepta la armonie și recirprocitate. Te vei bucura de o perioadă pașnică fără certuri - aici includem și familia și prietenii tăi. Influența lui Venus din Vărsător nu favorizează pasiunea și relațiile romantice, de aceea cei singuri vor găsi cu greu un partener în perioada aceasta. Ar fi ideal să te concentrezi la carieră.

Primăvara din 2018 și încălzirea treptată oferă o nouă sursă de energie pentru Săgetători. Datorită influenței lui Mercur, vei avea o imaginație activă și capacitatea de a lua decizii rapid. Te vei gândi mereu la idei noi și nu ți se va părea o problemă. Conform horoscopului, aceste lucruri pot fi utilizate în carieră. Dacă te concentrezi la muncă în această perioadă, vei putea face schimbări majore și să ai succes. Răsplata bine meritată va urma la scurt timp după.

După perioada de agitație, meriți să te relaxezi în vara acestui an. Mergi în concediu, nu vei rata nimic important acasă și ai nevoie de odihnă. Datorită orelor lucrate, e posibil să faci unele greșeli de neatenție care l-ar putea supăra pe superiorul tău.

Pentru Săgetători, toamna din 2018 va fi o perioadă fără mari griji în care relațiile vor înflori. Horoscopul ne arată că potențialii parteneri ar putea apărea chiar în mediul tău normal. Deci, cei singuri vor avea parte de distracții pe cinste. Influența lui Mercus în Venus îți poate încetini capcitatea de luare a deciziilor. Vei simți o tendință permanentă de a te gândi la totul, în cel mai mic detaliu. Deci, datorită vitezei tale reduse, vei rata câteva oportunități interesante.

Finalul anului 2018 va fi unul rațional pentru time. Conform horoscopului, este o energie în această perioadă care are o influență mai ales asupra intelectului tău. Drept urmare, vei fi atras de activități tot mai complexe sau chiar și câteva mistere. Te vei odihni la șemineu și vei citi o carte de aventuri de exemplu. În această perioadă nu merită să încerci să realizezi ceva pe plan profesional. Cel mai probabil, eforturile vor fi în zadar. Totuși, vorbind de relații, nu vei avea nicio amenințare la sfârșitul anului 2018. Te poți aștepta doar la armonie.