Pești Horoscop 2018

Horoscopul din 2018 încurajează Peștii să își deschidă bine ochii, mai ales în primăvară. Vor apărea oportunități unice în viață! Cei născuți sub această zodie dominată de Neptun tind să fie persoane sensibile și responsabili și de încredere. Asta le oferă un avantaj enorm în a crea noi contacte în afacere prin relațiile interpersonale.

Chiar la începutul anului, Peștii vor avea o viață ușoară. Horoscopul dezvăluie că vei părea prietenos și natural celor din jur. Vei atrage oamenii și aceștia vor dori să se apropie de tine. Poți profita de asta în relațiile personale, dacă dorești să cunoști pe cineva, dar și în carieră.

Primăvara din 2018 îți va aduce, datorită influenței lui Marte din Capricorn, oportunități mari în carieră. Dorința de succes pe plan material, pe care o simți zilele acestea, te motivează tot timpul. Vei da dovadă și de un bun auto-control și abilități de management. Drept urmare, ești candidatul ideal pentru posturile de conducere. Trebuie doar să fii perseverent în eforturile tale și îți vei atinge țelul în cele din urmă. Te poți relaxa în urma stresului acumulat. Poți încerca yoga de exemplu.

Primăvara le va permite Peștilor să acorde mai mult timp relațiilor. E important să te revanșezi pentru tot timpul pe care ai ignorat partenerul din cauza muncii. E unicul mod de a evita conflictele. Conform horoscopului, datorită influenței lui Venus, cei singuri vor avea o șansă mare de a întâlni persoana potrivită. În această perioadă, vei avea tendița de a te îndrăgosti. Ai multe sentimente și ai vrea să le împărtășești cu cineva. Dacă găsești pe cineva cu aceleași sentimente, succesul tău e garantat.

Toamna din 2018 va fi dominată de relații. Datorită influenței lui Venus din Balanță, aceste aspecte vor fi foarte valoroase pentru Pești. Vei înerca să faci pe toată lumea fericită și vei dori să trăiești în armonie cu ei. Totuși, nu fi copleșit în așa hal încât să uiți adevărul. Poți avea de suferit, conform horoscopului.

Odată cu sfârșitul lui 2018, Peștii vor reveni și se vor concentra din nou la muncă. Ai încă timp să recuperezi munca pierdută, deci dacă vei aborda lucrul cu o atitudine optimistă, te vei bucura de Crăciun în pace, înconjurat de cei pe care îi iubești cel mai mult. Te poți concentra și la educație și caritate.