Leu Horoscop 2018

Cei născuți sub această zodie focoasă care e dominată de puternicul Soare sunt cunoscuți drept foarte energici. Sunt generoși și au capacități de lider. Datorită personalității tale, vei putea să te descurci cu problemele care vor apărea în calea ta. De aceea horoscopul pentru Lei este unul pozitiv. Conform astrelor, poți să te aștepți la o perioadă plină de succese mai ales la finele anului.

Chiar la începutul anului, te poți aștepta la unele avantaje datorită poziției lui Mercus în Vărsător. Leii vor simți nevoia să se apere, în orice circumstanță. Totuși, această influență poate fi una negativă - când vine vorba de comunicare, mai ales în relații unde e necesar să ajungi la un compromis. Dar chiar acum, nu te gândești deloc la asta.

Datorită influenței lui Venus, primăvara lui 2018 îți va crește viața personală. Horoscopul îți sugerează că nu vei duce lipsă de atenție din partea sexului opus, flirturi și aventuri. Cea mai mare șansă pentru o nouă relație este în această perioadă. De asemenea, vei fi atras de călătorii și explorând necunoscutul.

Conform horoscopului, te poți aștepta la unele probleme în mijlocul lui 2018. Vei fi neliniștit ceea ce te va încetini la muncă, deci e posibil să ajungi într-o situație fără scăpare. Leii trebuie să fie atenți la carierele lor, pentru a putea remedia greșelile cât de repede e posibil. Nu poți lua concediu acum, trebuie să aștepți o perioadă mai propice. Trebuie să te concentrezi și la familie deoarece acolo vei găsi susținere și siguranță. Cei mai dragi vor fi fericiți să te ajute în această perioadă dificilă.

Toamna promite liniște pe plan profesional. Datorită peronalității tale, ai trecut deja peste ce era mai rău. Conform horoscopului, e timpul ca Leii să acorde atenție relațiilor. Venus în Balanță promite armonie și fericire. Deci, relațiile pe termen lung for crește. Veți avea tot mai multă încredere unul în celălalt, nu te teme să treci la nivelul următor. Toamna din 2018 este perfectă - nu poți fi refuzat.

Sfârșitul nului promite succese în carieră, dar și armonie în relații. Leii sunt capabili să iasă în evidență și să foloseacă oportunitățile ivite. Nu rata șansa. Te poate aștepta chiar și o promovare. În timpul Crăciunului, te vei odihini în sânul familiei.