Leu Horoscop 2017

Conform astrelor, Leii vor avea un horoscop în prima jumătate a anului care se contentrează mai mult pe relații. Totuși, poți să te aștepți la succese și în carieră. Toamna vei primi o oferă avantajoasă. Cei născuți sub această zodie cu scop și autoritară, care este direct influențată de Soare, vor fi nevoiți să treacă prin mai multe greutăți, dar rezultatul va merita din plin. Experiența pe care o vei dobândi în acest an te va ajuta în viitor. Personalitatea ta va fi mult mai echilibrată. Vei putea să-ți găsești pacea interioară din nou.

Horoscopul spune că îți va fi dificil să obții ceea ce dorești la locul de muncă la începutul anului. Nu îți face speranțe false și fii realist. Știi că e mai indicat să îți concentrezi energia într-o altă direcție. Nu te deprima. Folosește această perioadă pentru dezvoltare personală și viața socială. Ieși în oraș, și șterge din memorie vechile contacte. În Martie 2017 vei avea o șansă foarte bună de a-ți cunoaște sufletul pereche. Astrele te vor favoriza.

Primăvara, Leii se bucură din plin de armonia din relații - au descoperit o nouă iubire pentru partenerul din relație. Totul merge conform planului. Folosește această perioadă stabilă și calmă pentru a obține răspunsuri la întrebările rămase de mult timp fără răspuns. Nu uita să te relaxezi între timp.

În a doua jumătate a anului, horoscopul îți recomandă să fii atent. Leii nu ar trebui să rateze evenimentele importante din pricina unei noi relații. Este important să fii cu picioarele pe pământ. Altfel, e posibil să ratezi o ocazie foarte profitabilă care nu se va întoarce.

Nu încerca să grăbești lucrurile. Încearcă să conștientizezi faptul că nu poți controla totul. Când îți vei da seama de acest lucru, te vei simți mai bine și nu va mai fi nevoie să trăiești în stres. Acordă atenție sănătății tale și nu subestima chiar și o banală răceală.

Cu sosirea toamnei și a iernii, Leii nu vor avea foarte mult timp pentru a se relaxa. După ce ai trecut peste o perioadă dificilă în relații, vei fi forțat să îți schimbi prioritățile. La muncă, conform horoscopului, vei avea în Octombrie 2017 mai mult de lucru și va trebui să recuperezi. Datorită spiritului tău combatant te vei descurca de minune. Lucrul important este să nu renunți și să fii mereu motivat, nu doar pentru tine ci și pentru cei dragi ție. În această perioadă, te poți aștepta la o promovare la locul de muncă. În sfârșit, poți avea parte de rodul muncii tale. Trebuie să ieși în lume și vei da peste norocul tău.

 

contactFacebook