Horoscop 2021

Ce ne așteaptă în 2021? Echipa noastră de astrologiști va răspunde clar la această întrebare. În general, anergia acestui an va aduce schimbări, în special în ceea ce privește relațiile. De asemenea, ne va îndemna să ne autoanalizăm, astfel ne putem aștepta la schimbări minunate în modul nostru de gândire.

Pentru început, vă vom spune că anul 2021 niște întorsături de situație în relații - fie că este vorba de familie, parteneri sau prietenii. Poziția Uranusului ne îndeamnă să ne explorăm sentimentele și prioritățile și să decidem dacă persoanele apropiate nouă se conformă cu ele. Dacă nu, acest an îți va arăta dacă are rost să continui relația respectivă sau nu.

Jupiterul în Vărsător va trezi o dorință de a-i ajuta pe ceilalți prin noi. Această energie poate ajuta zodiile de foc să treacă peste egoism, și astfel, să-și armonizeze relația cu cei din jurul lor. Pe de altă parte, energia poate dăuna zodiilor de aer, care sunt foarte umanitare în natură, deoarece se vor gândi doar la ceilalți și vor uita de propriile nevoi.

În 2021, vom realiza cât de multă putere avem cu adevărat. Intuiția ne va fi sporită, la fel și abilitatea de a ne manifesta, ceea ce ne va face să înțelegem că noi ne creăm propria realitate. Consecvent, vom simți dorința de a ne schimba viața în mai bine.

În ceea ce privește locul de muncă, superiorii și clienții îți vor remarca ideile originale. Vei ajunge să te întrebi și tu de unde îți vin aceste idei revoluționare. Probabil nu le vei explica colegilor că inspirația ta provine din Poziția Jupiterului în Vărsător, dar asta nu schimbă faptul că acest lucru este crucial pentru modul tău creativ de gândire.

Îți va fi oferită șansa de a acționa în conformitate cu valorile tale. Dacă îți asculți vocea interioară, ceea ce va fi foarte ușor pentru tine în acest an, nu vei vedea viața din perspectiva opunerii, dar vei alege să crezi că totul merge bine.