Fecioară Horoscop 2018

Astrele arată clar ca horoscopul pentru 2018 va fi unul pașnic pentru Fecioare, mai ales când vine vorba despre carieră. Cei născuți sub această zodie dominată de Mercur muncesc din greu, sunt cinstiți și adoră să aibă toate lucrurile puse la punct. Drept urmare, nu trebuie să îți faci griji pentru carieră. În viața privată, te poți aștepta la armonie, experiențe noi, dar și unele surprize.

Chiar de la începutul anului, vei fi cuprins de mai multe evenimente, conform prezicerilor horoscopului. Datorită influenței planetei Marte, vei fi încărcat de energie pozitivă care se va împrăștia în mediul tăi. Nu poți să te întrebi de ce Berbecii atrag atât de multe persoane în jurul lor, mulți potențiali parteneri. Până când relația nu e oficială, ai grijă la scene de gelozie. Ar putea descuraja partenerul.

Odată cu sosirea verii în 2018, când e tot mai cald, vei simți nevoia să ieși la aer liber. Nu vei sta într-un singur loc, îți plae să explorezi. Datorită influenței lui Venus din Gemeni, nu vei dori un singur partener. Drept urmare, când vine vorba de relații, Fecoarele vor avea multă agitație. Cel puțin lucrurile sunt calme în carieră. Este suficient să ții ritmul curent și să lăsați gândurile păcătoase să iasă la suprafață în timpul liber, după muncă.

Vara din 2018 promite o moralitate ieșitî din comun, datorită influenței lui Marte din Vărsător. După o perioadă mai agitată, lucrurile se vor calma într-un final în jurul tău, deci vei avea mai mult timp pentru a-ți stabili prioritățile și poate pentru a re-evalua țelurile tale pe termen lung. La muncă, ai buna capacități de organizare. Poți fi observat chiar de superiorul tău, deci vei avea parte de răsplata mult dorită. Fecioarele for fi fericite să fie înconjurate de prieteni și familie. Horoscopul îți sugerează că așa te vei simți cel mai bine.

Apropierea lunilor răcosoare vor aduce o nehotărâre în ceea ce privește întrebările importante. Dacă ai de luat o decizie majoră, mai bine o amâni, conform horoscopului. Starea în realții pentru toamna din 2018 va fi una calmă și plină de armonie. Totuși, vei avea tendința de a te izola de restul lumii. Te vei exprima din ce în ce mai dificil. E o perioadă perfectă pentru a învăța lucruri noi. Totuși, trebuie să ai grijă când faci sport, să nu ai răni minore. La sfârșitul anului, relațiile de lungă durată vor fi în floare.