Fecioară Horoscop 2017

Fiind influențată de Mercur, cei născuți sub această zodie sunt persoane silitoare și intelectuale. Horoscopul Fecioarelor pe 2017 va fi unul pozitiv, în special la jumătatea anului. În ritmul intens de muncă din prima jumătate a anului, va trebui să te descurci și cu problemele apărute în relație. În cele din urmă după ce ai trecut de toate obstacolele, te așteaptă o perioadă de lucruri pozitive. Vei avea în sfârșit timp să meditezi.

Conform horscopului, la începutul anului, vei avea o problemă gravă la locul de muncă. E posibil să ai un alt supervizor sau să se schimbe ceva la locul de muncă dar vei avea și o criză asociată cu banii. Pentru tine, asta aparent înseamnă mai mult lucru și te poți aștepta să renunți la timpul liber în favoarea muncii. Poate cauza probleme în relație. Vei avea parte de scepticism din partea partenerului. Încearcă să găsești măcar o seară pe săptămână și devotează-te partenerului și vei vedea că problemele vor dispărea.

Fecioarele vor avea parte de stres la locul de muncă pentru prima jumătate din 2017. Va trebui să îți rezolvi problemele pe care nu le poți evita. Familia te va susține, desigur. După eforturile tale, vei fi nevoit să renunți la un concediu după care horoscopul spune că vei avea în sfârșit parte de succes. Te poți aștepta la promovare la locul de muncă.

În vara și toamna din 2017 vei avea o perioadă relaxantă, atât în carieră cât și relații. Astrele sunt într-o poziție ideală deci nimic nu împiedică Fecioarele să se bucure din plin de lunile de vară. La muncă, situația se calmează după problemele anterioare și în sfârșit, ai mai mult timp liber pe care îl poți petrece în natură, cu cei dragi, sau chiar să ieși la o cafea cu un vechi prieten.

Vor trece în sfârșit problemele. Fecioarele fără partener vor avea șansa să cunoască o persoană de sex opus. Conform horoscopului în această perioadă, vei avea șanse tot mai mari să îl găsești pe cel potrivit. Cei în relații vor avea parte doar de fericire. Vei găsi armonia din nou și casa ta va prospera. O ofertă avantajoasă neașteptată la locul de muncă îți va oferi noi oportunități. Cu toate acestea, este important să te gândești cu atenție la plusuri și minusuri pentru a vedea dacă merită riscul. Ai grijă și la prevenire.

 

contactFacebook