Capricorn Horoscop 2020

Capricornii nu sunt de regula foarte populari, in principal din cauza naturii lor reci si serioase. Cu toate acestea, ei nu sunt asa intentionat. Sunt doar niste singuratici care prefera mai degraba sa se concentreze pe aspectele materiale ale vietii lor si mai putin pe relatii. Acest an va fi predominant pozitiv pentru ei, in special multumita pozitiei lui Uranus in Taur, datorita careia Horoscopul anului 2020 va fi plin de succese in cariera.

Cu toate acestea, va trebui sa le astepti pana in Martie, pentru ca inceputul anului 2020 va fi mai degraba noros pentru tine. Din cauza influentei puternice a lui Saturn in Capricorn, este posibil sa-ti fie teama de refuzuri, sau chiar de nereusite. Din aceasta cauza, ar trebui sa mentii lucrurile linistite la serviciu si sa incerci sa nu te exprimi prea mult. Vei avea o abordare similara fata de partener, si ca urmare vei face tot posibilul sa nu iesi din stereotip.

Odata cu venirea primaverii, temerile tale vor disparea si revii pe linia de plutire, in special in privinta performantelor la serviciu. Mintea iti va lucra la maximum, deci poti sa faci tot ceea ce vrei fara a fi nevoie sa depui prea mult efort pentru asta. Cu toate acestea, horoscopul te sfatuieste sa fii atent la situatia familiei tale. Este posibil sa aibe loc un conflict puternic care vor face dificile aceste relatii.

In vara anului 2020, te poti astepta ca performantele la serviciu din primavara sa se fructifice in sfarsit. Daca sefii te vor rasplati cu un bonus sau o crestere salariala, situatia ta financiara se va imbunatati rapid. In aceasta perioada este deasemenea potrivit sa faci reparatiile necesare la casa. In plus, temperaturile in crestere iti vor topi inima si vei fi mai apropiat de partener, cum n-ai fost niciodata inainte. Profita de ocazie si organizeaza o escapada romantica.

Odata cu venirea toamnei si cu apropierea sfarsitului de an, Capricornii, sub influenta lui Mercur, vor intelege importanta comunicarii. Daca te-ai gandit sa-ti duci relatia romantica la nivelul urmator, atunci ar trebuie sa profiti de aceasta perioada pentru a discuta cu persoana iubita. Conform horoscopului, gandirea iti poate fi influentata de parerea unui prieten sau a altei persoane, dar nu-i lasa sa te faca sa te razgandesti.