Capricorn Horoscop 2018

Astrele sugerează că horoscopul pe 2018 va fi unul pozitiv în mare parte pentru Capricorni. Cei născuți sub această zodie dominată de Saturn se pot aștepta la diferite evenimente, fie ele pozitive sau negative. Dar așa este viața, e important să înveți din greșelile trecutului. Exact acest aspect trebuie precizat Capricornilor. În plus, datorită personalității tale practice și tendinței de a munci mult, vei găsi mereu un mod de a rezolva orice problemă.

Chiar de la începutul anului, influența lui Marte în Săgetător îți va aduce dorița de a lupta pentru ceea ce crezi - lucru care poate să îți provoace neplăceri. Dacă ești prea încăpățânat într-un conflict cu o persoană cu o autoritate mai mare ca a ta (de exemplu șeful tău), situația s-ar putea să nu se termine la fel de bine pentru tine. Este necesar să rămâi calm, să evaluezi situația într-un mod realistic și să știi când merită să riști și când ar fi bine să te retragi. Frustrarea datorată energiei excesive poate fi eliberată pri sport de exemplu.

Odată cu lunile de primăvară din 2018 și încălzirea treptată, și tu te vei topi. Vei fi atras de orice lucru nou, de exemplu o persoană de sex opus. Horoscopul promite celor singuri că vor avea parte de multe aventuri și chiar și flirturi în această perioadă. Mai mult decât atât, e posibil să se dezvolte într-o mare iubire. Nu trebuie decât să te străduiești și să fii perseverent.

Fiecare Capricorn poate să se aștepte la calmarea apelor în carieră. Problemele apărute au fost rezolvate, deci poți începe să îți intri în ritm. Dacă dorești să realizezi ceva, acum e timpul ideal de a arăta de ce anume ești capabil. În această perioadă, relațiile vor fi stabile, deci nu trebuie să îți faci griji pentru orice conflicte apărute în apropierea ta. Vei fi acompaniat de o energie armonioasă.

Toamna din 2018 îți va aduce multe probleme, conform horoscopului. Datorită influenței lui Venus în Scorpion, vei fi atras de fructul interzis. Vei avea sentimente intense, dar te vei strădui să nu arăți asta nimănui. În cazuri extreme, e posibil chiar să ducă la înșelat. Pe de altă parte, luând în considerare viața profesională, te așteaptă o perioadă liniștită. Vei putea analiza și rezolva repede problemele de orice tip. Dacă ești harnic și diligent, răsplata va fi a ta în mod categoric.

Odată cu sfârșitul anului, evenimentele din jurul tău se vor liniști. Deci, te poți gândi acum și să evaluezi cele întâmplate. Conform horoscopului, te vei simți cel mai bine în sânul familiei sau oriunde te simți în siguranță.