Berbec Horoscop 2020

Fiecare Berbec ar trebui sa se pregateasca pentru un an al transformarilor. Horoscopul pentru 2020 le va pregati un test al rabdarii si al rezistentei; dar datorita acestei experiente, vor fi mai intelepti ca niciodata. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Marte, ar trebui sa resimta o presiune suplimentara atat la munca, cat si in viata personala.

La inceputul anului, vei fi in pe o panta descendenta, dar lucrurile vor ramane neschimbate privind munca si viata personala. Probabil ca vei simti nevoia sa te autoizolezi pentru a-ti analiza parcursul vietii si alegerile pe care le-ai facut pana acum. Nu-ti fie frica sa-ti iei un moment pentru tine insuti. Horoscopul Berbecului pentru 2020 este de partea ta.

Pe parcursul lunilor de primavara din 2020, Berbecii vor resimti totul foarte intens. Asta poate fi atat o binecuvantare, dar si un blestem - sentimentele pozitive vor fi intense, dar la fel vor fi si cele negative; ca urmare, este de asteptat o anumita hipersenzitivitate. Ca urmare, nu vor fi probleme in a-ti comunica gandurile si sentimentele, deci vei fi capabil sa comunici cu cei dragi fara nici o problema.

Pe perioada verii, iti va fi dificil sa ramai intr-un singur loc. Conform Horoscopului pentru 2020, vei avea cea mai mare atractie pentru calatorii si aventura - deci nu te astepta la plictiseala. O noua dragoste se poate ivi deasemenea in viitor; dar ai girja, pozitia lui Uranus in Taur poate cauza schimbari in relatii. Ca urmare, ai grija si tine-te la distanta. Daca nu ai incredere in aceasta persoana, ai putea avea de suferit.

Odata cu venirea celei de-a doua jumatati a anului, Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. In privinta serviciului, pot sa apara noi responsabilitati, dar cu un pic de rabdare, pot face fata la orice. Evita deciziile pripite, pentru ca le-ai putea regreta mai tarziu. They simti deasemenea si dorinta de a creste intelectual. Vei acumula informatii cu usurinta, deci ar fi foarte bine sa folosesti aceasta perioada pentru studiu sau pentru alte forme de crestere personala.

Dupa graba resimtita de-a lungul anului 2020, ai putea simti nevoia de a scapa de realitate. Din cauza plasarii lui Saturn in semnul Fecioarei, te-ar putea acapara anxietatea si indoiala. De aceea nu ar trebui sa eziti sa profiti de orice oportunitate pentru a evada in lumea fanteziei. Totusi, horoscopul iti recomanda sa nu ratezi o sansa interesanta de a merge inainte, din cauza fricii tale de a infrunta realitatea.