Balanță Horoscop 2020

Persoanele nascute sub semnul Balatei sunt dominate de Venus, avand o personalitate foarte delicata si sensibila. Aceast lucru este exprimat adesea prin arta, indiferent daca vorbim de dans, pictura, moda sau muzica. Horoscopul anului 2020 pentru Balanță va fi plin de experiente emotionante, atat pozitive cat si negative, cauzate de prezenta lui Saturn in Rac.

In primele luni ale anului 2020, experientele tale vor fi mai profunde; dar de data aceasta, din pacate, intr-un mod negativ. Sub influenta lui Saturn in Capricorn, vei fi ingrijorat de nereusite sau respingeri care in cazuri extreme ar putea duce la depresii. In acele momente, este important sa realizezi ca nu ai de ce sa-ti fie teama, pentru ca greselile ne ajuta sa crestem si sa ne imbunatatim in tot ceea ce facem.

In primavara, Balantele vor trai o perioada mult mai pozitiva. Vor fi multe oportunitati pentru intarirea relatiilor de familie, de care chiar ar trebui sa profiti. In aceasta perioada, in special in luna Martie, horoscopul tau va favoriza deasemenea iubirea. Daca te-ai gandit la logodna, casatorie sau oricare alta forma de declarare a iubirii, este vremea sa faci pasii necesari.

Odata cu venirea verii, stelele-ti vor aduce cateva oferte legate de serviciu si poate chiar o promovare. Acum este momentul ca Balantele sa se concentreze cu adevarat pe cariera si poate sa se gandeasca sa investeasca economiile, daca simt ca ar trebui sa faca asta. De obicei, eviti deciziile pripite, ceea ce este un lucru bun. Acum, acest tip de comportament ar putea sa se intoarca impotriva ta. De aceea, analizeaza fiecare ocazie si consulta-te cu cineva in care ai totala incredere.

Din Septembrie si pana la finalul anului, realitatea nu va parea importanta pentru tine. Preferi activitati la care poti participa cu inima si sufletul. Horoscopul sugereaza sa nu te fortezi la nimic. Nu este nimic gresit in a sta acasa si in a-ti lasa imaginatia sa zboare in timp ce faci ceva creativ, in loc sa te distrezi cu prietenii tai.

Pe tot parcursul anului 2020, vor fi cu siguranta moment care te vor face sa simti ca nu-ti poti stapani emotiile nici un pic. Tine minte, poti impiedica acest lucru practicand activitati precum yoga sau meditatie.