Balanță Horoscop 2017

Nu e de mirare că acest an va avea suişuri și coborâșuri pentru tine. Planeta ta, Venus, se află într-o poziție nefastă, deci Balanțele vor avea un horoscop foarte ocupat în 2017. Nu îți face griji! Vei trece cu bine peste tot și vei fi mai puternic după această experiență și vei fi pregătit pentru următoarea provocare. Datorită naturii lor creative, pot veni mereu cu idei noi la cariere și vor avea succes la locul de muncă. În viața privată, astrele promit energie pozitivă, mai ales de la începutul anului.

Începutul de an pentru Balanță va fi unul haotic. Relaxarea de iarnă va dispărea. Horoscopul prezice că în această perioadă poți avea parte de armonie dar și de schimbări majore în relații, depinde dacă ești mulțumit să te rezumi la întâlniri diverse sau cauți partenerul ideal. Să nu îți fie teamă să îți găsești norocul și să ieși în lume. Persoanele din jurul tău vor vedea că emiți o energie pozitivă. Nu e momentul ideal pentru a te implica în carieră deoarece ar ieși mai multe probleme.

În primăvara din 2017, cariera ta va lua din nou viață. Superiorii tăi îți vor recunoaște în sfârșit eforturile. Dacă vei continua în același ritm, îți vei atinge în curând obiectivele. Bolile și rănile te vor evita. De asemenea, vei avea parte de armonie în familie.

Schimbarea va veni în vara anului 2017. Balanțele vor încerca să rezolve toate problemele simultan. Dar acest lucru te va face să te încurci și îți va fi și mai greu pe urmă. Horoscopul recomandă să faci o listă cu priorități, conform căreia vei putea aborda fiecare problemă separat. Nu ignora sănătatea. Știi cum se spune, minte sănătoasă în corp sănătos.

Chiar și toamna, nu te vei odihni. Horoscopul în 2017 arată că Balanțele vor fi nevoite să înfrunte alte probleme. Cineva din familia ta cea mai apropiată poate avea probleme. Va trebui să vă re-evaluați prioritățile. Familia ar trebui să fie unită mai ales în vremurile dificile. La muncă, vei avea probabil mai multe de recuperat, spre deosebire de timpul liber.

La sfârșitul anului, când lucrurile se vor calma, vei avea suficient timp pentru a te gândi la cele întâmplate. Va trebui să te dedici partenerului deoarece nu i-ai acordat timpul necesar mai devreme.

 

contactFacebook